![]() |
Hlvl ms a solowanie.
A więc. Jestem ms, 100lvl, 65mlvl, g set, dh, softy, mms, wandy, bohy. Od którego lvl będę mógł opłacalnie solo expić na:
-behe -hydrach -dl -frost dragonach? Proszę o sprawdzone opinie. Ew przyjmnę "widziałem na filmiku". ps.By zapobiec głupim komentarzom NIE KUPIłEM CHARA NA ALLEGRO (odsyłam do Vangelis Thread (Zdjęcia)) |
Cytuj:
@down Spróbowałbyś nie. : P |
Tak jak kolega wyżej napisał, z tym się zgadzam :P
|
Nie rozumicie mnie. Ek na 60 już se może solo na dl expić, leczsporo uh pójdzie. Na 80 i wyższym jest o wiele lepiej, a czy się zwróci, to już tylko od farta zależy. O to też pytałem. Na którym już moge solować z niezbyt częstym leczeniem te, których ciosów "z pyska" mogę unikać, a na którym na behe wymiatać (widziałem filmik, 125ed po upie wycinał na tarpidzie bez utamo, hydry widziałem przed upem, temu też pytam...).
|
wg mnie lepiej iść na Stone tomb -2 za tp jest dość spore prawdopodobieństwo że się zwróci.
Co do Frostów-jeden może cie wziąć na combo jak będziesz bił z Vis. Behe-głupi pomysł ew weź sobie jakiegoś blokera i wtedy bij z Vis. dl-tu też możesz paść na combo, lepiej bij same dragi. Hydry-musisz być przygotowany że może walnąć combo za 350. |
Cytuj:
|
Behe jak chcesz z morta to wedlug mnie przynajmniej 140-150 lvl.
Hydry okolo 140 ale mozesz sie zwinac na combo lub jak se 2 lurniesz. A dle narazie mozesz juz solowac lecz z energy ringem a od 115-120 juz bez utamo. A to czy bedziesz mial ogromne waste czy spory zysk zalezy jak ktos up powiedzial od szczescia ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja bym ci radzil jeszcze poexpic na dragach sprobuj tez GS mozesz hydra hunt ale z blokerem |
Cytuj:
|
Z calym szacunkiem ale z jakimi debilami ja sie musze zadawac? Cholera jasna, czy ja pytalem gdzie mam expic, gdzie moze mi sie zwrocic, gdzie z utamo jechac? Jak wiecie, ze to co macie do powiedzenia madre nie jest, to sie lepiej nie odzywajcie...
|
Moim zdaniem gra sorcem po ostatnim update jest bez sensu...
|
Up Wiesz ile mnie twoje zdanie obchodzi?
|
Cytuj:
nie, nie pytasz sie gdzie expic oplacalnie, nie pytasz sie czy na utamo jechac.. zadajesz jeszce bardizej glupie pytanie" ' na ktormy lev bede oplacalnie expic na:' na to pytanie nie da sie jednoznacznei odpowiedizec, bo odpowiedz ta stymulue czynnik losowy.. i stad pojawiaja sie odpowiedzi ktorych nie oczekujesz.. |
Ehhh wy mnie nie rozumiecie. Pytalem na ktorym lvl mozna bez utamo, w miare oplacalnie czyli nie padne na niezle combo i nie musze sie co hit 100+ leczyc, bo raz mi sie nawet hero nie zwrocilo, wiec z lootem roznie to bywa.
|
bez utamo ? ani na frosty ani na hydry ani na beh ;p no chyba ze z blokerem ; ) a jezeli nie chcesz dostawac bomb za 100+ i sie leczyc to nie wiem moze idz na dwarfy ;p ja polecam dle
|
Niedawno ogladalem na tibiawiki max comba i cos mi sie zdaje, ze na hydrach mam szanse, behe musza poczekac, dl chyba tez, a frosty odpadaja =]
|
hehehe:D chyba próbował :cup:
Oct 10 2007, 15:00:56 CEST Died at Level 101 by a hydra |
Ale nim dedłem wbiłem ze 30%, ale potem combo, granka nie zaskoczyła i ded :P
|
100 lvl i hydry, dle bez utamy.
Behe solo sie nie oplaca.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:43. |