![]() |
Następny GM nadużywający siły.
|
poprostu, blokowal napastnikow, ktorzy chcieli zabic jego kolege.
nie uzyl do tego zadnej "nadzwyczajnej mocy" ale zawsze postaci gm'a ;pp |
12:45 GM Dragonas on Vinera [2]: lag
hahahaahah ten gm zachowuje się jakby to był jego server xD :D 8o :baby: a tak po za tym to sie wystraszył bo chodził za nimi cały czas :wiking: |
Bez przesady siły nie nadużył (nie straszył banem). A to, że blokował drogę to bym polemizował. Teoretycznie postać GMa nie może ingerować w gameplay, ale w końcu to też człowiek i każdy inny podobnie by zareagował widząc, że jego znajomy/znajoma jest atakowana.
|
Cytuj:
|
Jak dla mnie, to nic wielkiego. Jakby kolesia było stać na sdki to by go zabił : D
|
co z tego ze to jego znajoma? Dlatego ON dostal taka posade, a nie kto inny, zeby nie wykorzystywac jej do celow wlasnych . . .
|
Dobrze wytłumaczył blokowanie xD
|
Dobre. Zdaje się, że gdzieś tu na forum był jeszcze jeden filmik pokazujący jakiegoś Be GM'a. Niestety nie mogę go znaleźć.
|
Hym.. nie mniej jest to naduzycie. Bo GM z racji swego stanowiska i obowiazkow nie powinien ingerowac w taki sposob. Nawet niech by to byla jego bliska osoba - pk to normalka i zaden GM nie ma prawa ingerowac w legalne czynnosci graczy.
Coz - wniosek - widac jakich mamy GMow - rownie lamerskich jak caly Cip soft. Pozdro. |
haha ladnie odpierdziela gm'om ostatnio
|
A może to jakiś bunt ze strony GM'ów ? :D
|
Cytuj:
|
No co GM też może mieć lagi :)
|
Heh, gm też człowiek, każdy by tak zrobił na jego miejscu :)
|
Nie ma to jak wyrywac laski na cormaya na niebieska pelerynke...
|
Gm nadużywający władzy bo blokuje ? Hahahah zabawne gz dla autora
btw. teraz zauważyłem post Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:09. |