![]() |
Ogłoszonko od rekinka :)
Zostałeś zabity bez powodu przez brazola? Masz już dosyć panowania BRudasów? Padłeś z powodu lagów spowodowanych tym, że jest to server USA? Denerwuje cie człowiek nieznający podstaw angielskiego? Nienawidzisz PA? A moze po prostu nie chcesz grac dalej na silverze?
Jeżeli tak, to Thoria zaprasza :) http://img441.imageshack.us/img441/520/ajlantjush8.jpg Server niemiecki, max 500osób online, 0lagów, wolne dobre expowiska :) Wszystkim gorąco polecam! |
Masz tam postac?
Jak tak to jaka? |
ten obrazek to plakat z II wojny swiatowe : P
|
Cytuj:
@markiz cicho bo sie wyda!!!11111 |
Cytuj:
Chcesz być zabity bez powodu?Uwielbiasz być PA(łowany)? Good Luck na thaorii... Uprzedzam że to strata czasu.. Z góry uprzedzam Rekina niech tu nie zachwala tego nędznego światu bo każdy wie jak jest na Thaorii. |
Cytuj:
tak, jak mowilem jedyna wada to duza liczba pk-teamow, ale ja to lubie ^^ w koncu to pvp server |
Buhashuashusahuashu!
Bez urazy... thoria dobrym światem? Wd. mnie to jest najgorszy świat jaki kiedykolwiek był... Kron'Zyth sharowałem z nim na 70~lvlu , dostalismy hunta i juz podziekowałem ... Gortixenz - wbiłem 52 msa w miesiac poczym też podziekowałem... Ostatnio Kylte ( 170 ek , nigdy nie brała udziału w wojnie ) - została hunted... Bez urazy ale mylisz sie ... thoria to jedno wielkie GOWNO!;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:17. |