![]() |
Tibia Merchandise
Szukasz prezentu urodzinowego dla kumpla z giildi?
Albo chciałbyś pobiegać w koszulce w motywie twojej ulubionej profesji? Teraz możesz zamówić oryginalne koszulki, kubki i inne akcesoria w oficjalnym sklepie Cipsoftu. Ale to nie wszystko. Jeżeli oferta cię nie zadowala możesz wysłać własne propozycje(obrazki, cytaty itp) - wszystko co się da wydrukować na koszulce nada się. Propozycję należy składać w tym formularzu. Dla najlepszych prac(wybieranych w drodze głosowania graczy) przewidziano nagrody w postaci darmowych koszulek. Nie zapominajcie, że Tibia.pl także prowadzi sprzedaż wysyłkową tibijskich akcesoriów. Szczegóły tutaj |
W takim czymś nigdy bym się nie pokazał na ulicy.
|
Superowo, będą teraz koszulki do BR wysyłać : D. No cóż, trzeba ich zrozumieć bo pewnie będzie to dla nich opłacalne, każdy profit nie jest zły. W sumie to mała konkurencja dla Tibia.pl, ale nasze kubki są ładniejsze : P.
|
Kiepski pomysł.
Edit: za 20 dolców to ja sobie kupie 20 koszulek z nadrukami <lol> |
już im za pacce mało kasy X(...
|
Cytuj:
A co do tematu to nic dodać nic ująć. Tibia = komercha |
Torba z napisem "Loot-Bag" rozwaliła mnie :D. Jak widać, CIPSOFT chce jeszcze więcej, ale może to nawet dobrze - trzeba wzbogacać się na każde sposoby ;).
Uważam, że trochę mierny pomysł. Ja przynajmniej nie miałbym tyle odwagi, aby pokazać się z czapeczką "tibia"... |
@UP
Ani ja :D. A poza tym nie wydał bym tyle kasy na jakąś tam czapkę czy koszulkę. |
http://foteka.pl/full/6d66fa28ccc014...be747a4b7b.jpg
cena 15zl kto chce pw @Ten z awatarem Mam nadzieje ze nie obrazisz sie na mnie. |
Cytuj:
|
Ehh, juz nie maja co wymyslac :P pewnie kopiuja z tibia.pl ale jak juz musialbym kupic jakis przedmiot, to bym kupil kubek z tibia.pl bo chyba najladniejszy jest. A co do koszulek, to nigdy bym takiej nie zalorzyl, chyba zrobili to z mysla o br.
|
Kupię tą czapkę Tibia - Cap
$14.99 :P:P:P:P ŻAL BIAŁA CZAPKA Z NAPISEM "TIBIA" Jeśli ktoś zobaczy jakieś dziecko z takim czymś na pustym łbie to niech zrobi zdjęcie i niech wklei na forum. |
wiecei jak to sie nazywa ? ZAL.ORG.NET.COM.PL
|
Fajny kubeczek ale takiej czapki czy tiszirta to bym już nie ubrał :U. Swoją drogą jakbym miał ubrać koszulkę z WOW'a... to bardzo chętnie. Tylko Tibia jakoś mnie odstrasza.
|
"Chciałbyś pobiegać w koszulce w motywie twojej ulubionej profesji?"
o niczym innym nie marze. no posikam sie chyba :D |
Cos dla nerdow? ;;;
|
Mi tam odpowiada.
Przynajmniej moja armia Tibijskich Krzesełkowców (TK) będzie miała jednolity strój. Tak jak Giertych zarządził. |
taaaaak, kupie staremu koszulkę pod choinkę z napisem "Tibia". W końcu liczy się gest!
Albo wyobrażacie sobie dzieci 10 letnie, które biegają za piłką w koszulce tibii, a na pytanie czy lubią rap odpowiadają: "Verba jest najlepsza" ... i potem się dziwią ludzie, że gimnazjaliści grają po kiblach w pokemony _/ gratz CIPsoft! Kasa przede wszystkim! |
ciekaw który debil kupi im takie coś... jedno słowo ŻAL
|
Cytuj:
Zeby wydac 22 dolce na jakis podróbkowy shit trzeba byc niezle stuknietym zwlaszcza, ze mozesz jeszcze za przesylke zaplacic. >.< Za takie pieniadze kupilbym juz przyzwoita gierke badz wyzywil biedaka na tydzien... Szkoda slow poprostu ciesze sie z stanu niegrajacego. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:43. |