![]() |
Plaga botterów na Refugi
Ludzie na Refugi a konkretnie na Fibuli jest plaga botterów.
Naliczylem ich ponad Dziesięciu.Nie bedę podawać nicków ale jeżeli nic sie z tym nie zrobi bede ujawniał botterów tu. I co w tym najgorsze że pisze posty na tibia.com,pisze raporty-ale ŻADEN GM nic z tym nie robi. Z pełnym żalem.Orschabal:( |
Idź na roty na Liberty / żółwie na jakimkolwiek serwerze oprócz pvp enfo i licz botterów >.<
|
A poinformowałeś kogoś o tym na Help-Channelu? Nie? WIęc nie narzekaj, że GMowie nic nie robią... zresztą czego ty oczekujesz! że grupa ~40 GMów będzie 24/h monitorować ~80 serwerów za free?!!
|
wszedzie sa boterzy nie tylko na refugii i nie tylko na fibuli wybierz sie na larvy lub roty na daramie/edron
|
Dokładnie... byłem chwile temu w lb na rotach zrobić random bot looking i naliczyłem 6 a gma żadnego... teraz to norma.
|
to musisz sam wymierzyć im sprawiedliwośc jak GM nie reaguje :D
a ten świat to pvp czy non-pvp czy może enfo ?:P |
No co na to poradzimy...Tak już jest i bedzie!...Na Guardi już nawet nie licze botterów >.>...Bo wiem...że co drugi knight<10-40?>to botter:(...Powodzenia All...3majcię sie!:)
|
Ja na harmoni trapuje botterow i juz wiecej ich na bocie nie widze ;P
|
Cytuj:
X(X( |
No, ja to na Luminera raczej takich nie widze. Raz znalazłam na swamp trollach trupa z 1400gp i różdżke miał druida. A że bota używał, to zabrałam bez wyrzutów. Bo pewnie na ghoul padł. Kto by przed ghoulem nie zwiał?:D Raz sama używałam bota, kolega mnie namówił. Na jego kompie ten bot był, 11 lew mi naexpił. I to jedyny raz. A na swoim kompie nie mam nic z takich rzeczy. Boję się bana 8o:]:p
|
Rzeczywiscie zrobila sie niezla plaga botterow :(
Na Foldzie tez bottuja ale nie tyle co w innych miejscach Naliczylem tam dopiero 2 botterow To botterzy, mam pewnosc bo mowilem do nich uzywajac slow: "f*cking noob", gracz ktory by byl przy kompie normalnie by odpowiedzial cos w stylu: "F*ck you!" :D A tak poza tym, otwierali potworki wchodzac na nie i nie uciekali przed potworami tylko stali w miejscu... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:35. |