Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Plaga botterów na Refugi (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=150073)

orschabal 08-10-2007 17:15

Plaga botterów na Refugi

Ludzie na Refugi a konkretnie na Fibuli jest plaga botterów.
Naliczylem ich ponad Dziesięciu.Nie bedę podawać nicków ale jeżeli nic sie z tym nie zrobi bede ujawniał botterów tu.
I co w tym najgorsze że pisze posty na tibia.com,pisze raporty-ale ŻADEN GM nic z tym nie robi.
Z pełnym żalem.Orschabal:(

Ancient900 08-10-2007 17:39

Idź na roty na Liberty / żółwie na jakimkolwiek serwerze oprócz pvp enfo i licz botterów >.<

Vanhelsen 08-10-2007 19:25

A poinformowałeś kogoś o tym na Help-Channelu? Nie? WIęc nie narzekaj, że GMowie nic nie robią... zresztą czego ty oczekujesz! że grupa ~40 GMów będzie 24/h monitorować ~80 serwerów za free?!!

Cysiop 14-10-2007 22:42

wszedzie sa boterzy nie tylko na refugii i nie tylko na fibuli wybierz sie na larvy lub roty na daramie/edron

Milten Magician 14-10-2007 22:45

Dokładnie... byłem chwile temu w lb na rotach zrobić random bot looking i naliczyłem 6 a gma żadnego... teraz to norma.

Ribik 14-10-2007 22:46

to musisz sam wymierzyć im sprawiedliwośc jak GM nie reaguje :D

a ten świat to pvp czy non-pvp czy może enfo ?:P

X-Anylon 14-10-2007 22:48

No co na to poradzimy...Tak już jest i bedzie!...Na Guardi już nawet nie licze botterów >.>...Bo wiem...że co drugi knight<10-40?>to botter:(...Powodzenia All...3majcię sie!:)

Adjan 14-10-2007 23:52

Ja na harmoni trapuje botterow i juz wiecej ich na bocie nie widze ;P

fannet 15-10-2007 14:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok (Post 1685763)
A poinformowałeś kogoś o tym na Help-Channelu? Nie? WIęc nie narzekaj, że GMowie nic nie robią... zresztą czego ty oczekujesz! że grupa ~40 GMów będzie 24/h monitorować ~80 serwerów za free?!!

to po hugo im GM gram na refugi, z około 30 raportów jakie złożyłem na botterów ani razu nikt nie odpowiedział (czkałem około 3-4 a nawet 6h) wystarczy że by pracowali parę godzin w tygodniu i by sie bali używać .... na edron gobliny, minimum 4 boty, chciałbym aby w każdym bocie był keylogger, żeby tych co używają te boty ciągle hackali

X(X(

Lilay 18-10-2007 21:17

No, ja to na Luminera raczej takich nie widze. Raz znalazłam na swamp trollach trupa z 1400gp i różdżke miał druida. A że bota używał, to zabrałam bez wyrzutów. Bo pewnie na ghoul padł. Kto by przed ghoulem nie zwiał?:D Raz sama używałam bota, kolega mnie namówił. Na jego kompie ten bot był, 11 lew mi naexpił. I to jedyny raz. A na swoim kompie nie mam nic z takich rzeczy. Boję się bana 8o:]:p

Vallinek 24-11-2007 22:34

Rzeczywiscie zrobila sie niezla plaga botterow :(
Na Foldzie tez bottuja ale nie tyle co w innych miejscach
Naliczylem tam dopiero 2 botterow
To botterzy, mam pewnosc bo mowilem do nich uzywajac slow: "f*cking noob", gracz ktory by byl przy kompie normalnie by odpowiedzial cos w stylu: "F*ck you!" :D
A tak poza tym, otwierali potworki wchodzac na nie i nie uciekali przed potworami tylko stali w miejscu...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:35.