![]() |
System shock 2!!
co tu dużo gadać :) Jedna z lepszych gier na PeCecie, genialne połączenie RPG z z FPSem, ciekawa fabuła....
Ale ciągle towarzyszy nam wrażenie ciągłego zagrożenia, Nigdy tak naprawdenie czujemy się bezpiecznie, na dodatek broń ma tandencję do psucia. Ciemne Zakątki Von Braun zapraszają! Jednym słowem: Miodzio. W grze można modifikować postać (przyokazji) na początek polecam NAVY. Będziecie mogli odkrywać i wesoło hakować wszystko co się da xD Nie bierzcie nic z pierwszych czterech okienek! a kod do pierwszych drzwi z kodem ma gościu obok. polecam! download: http://www.cda.pl/gry/systemshock2.php SPOLSZCZENIE: http://thief-forum.ehost.pl/viewtopi...=asc&start=100 spolszczenie gdzieś na dole trzeba pobrać plik txt od maeglina, zmienić rozszerzenia na cmf albo jakie tam jeszcze mają rozszerzenia i skopiować do głównego katalogu gry oraz do katlogu patch. Życzę dobrej zabawy! niech wasze pistolety pozastaną nabitea mocy PSI użyte :P poeta zemnie Ukryty tekst:
|
PUSH!! push jest dozwolony pod warunkiem że miną minimum 24 h od ostatniego posta
|
No ale po co?
|
Żeby inni mogli zagrać w SS2... Ta gra jest genialna! Ale uwaga: nie zalecam grać późno w nocy bo jeszcze dostaniecie zawału serca xD. Grafika jest całkiem dobra, jak na tamte czasy to była rewelacja. W jkażdym razie wygląda lepiej niż np.Mortyr 3 :P Ale nie zalecam grać bez spolszczenia (pomimo krzaków) jeśli nie zna się co najmniej średnio angola bo nie czuje się klimatu tej gry....
|
Deus Ex lepszy ale SS2 też dobry.
|
Deus eX tez jest dobry... ale mnie nie wciagnął :) Może to daltego że niezbyt kumałem o co chodzi :(. ale zagram jak rpzejdę SS2. mam z CDA(cd ekszyn)
|
Zainstalowałem i mam taki błąd
Error direct3d device driver does not accurately report texture memory usage Contact your 3d accelerator vendor for updated drivers powie ktoś jak sobie z tym poradzić? |
Hmm.. to pewnie sterowniki. Masz zainstalowane sterowniki do swojej karty? Dobrą wersję? Upewnij się, a jelśi nie to zainstaluj. Mi takie komunikaty wyskakiwały jak nie miałem sterowników w grach trójwymiarowych (korzystających z 3D). Opróćz tego sprawdź DIRECTX
|
PUSH! jeszcze wiele ludzi nie zagrało w tą wspaniałą piekną grę :)
|
Nie pushuj, jeżeli temat nie jest aktywny to znaczy że nikt się tą gierką nie interesuje. I po tym jak wyszedł BioShok wcale się nie dziwię.
|
BioShock to spadkobierca System shocka2 :) SS2 to gra jaką powinien znać każdy fan bioshocka... ahh..ten klimat kiedy przedzierasz się przez mroczne zaułki, te przerażenia jak słyszysz że coś idzie....Przyokazji: w grze jest dźwięk 3D, to jedna z tych niewielu gier w których takie coś zastosowano.
A jeśli ktoś się boi bać: nie dotyka słuchawek :P właśnie dźwięk uduje klimat na pluuus............ |
No, no. Całkiem dobra gra.
|
No dobra pobieram, zobaczymy co będzie.
|
dobra jak jużściągneliście może się podzielicie wrażeniami :P
P.S. i wyczerpałem limit dziennych postów |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:14. |