![]() |
giezet lut, bej
|
1. Jest masa takich tematów
2. Palek i fur boots to nie najlepsze zestawienie 3. Bic wyverny na utamce to przesada ;~ |
@Seccus: wiesz żal mi ciebie ;/ dużo takich noobów na forum i kolejny dołaczył do grupy
@poreda: to utamo to przypadkowo włączone (wrong hotkey) a fur bootsy narazie mi stykają... a że jest dużo takich tematów to trudno ale ja bije lvl i z czasem będą lepsze zdjęcia... |
Cytuj:
|
To ja napisze więcej słów...
Zamknijcie ten temat, bo to nikomu nie potrzebne... WOW biłeś wywerny! GZ!! Tego typu tematy zakładają gracze z wysokimi poziomami, a przynajmniej tylko te warto oglądać... sobie dawajcie te ss'y w temacie swojego serwa, bo to jest śmiecenie forum. |
Cytuj:
Z fur bootsami, czy bez chodzisz tak samo. |
@BaxCrow: Zamknąć to ty się możesz... Pokaż swoje screeny z skillowania 8 najcikiem... Taki cfany jesteś to zrób swój temat.
Nie mam 100 lvl'a dyskwalifikuje mnie to do dawania screenów? Daje jakie mam i ch*j cie to ;> |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie oceniaj człowieka, kiedy go nie znasz lamusie. A stażem w Tibii i wszystkim innym przebijam Cię 2x Taki z ciebie kibic jak ze mnie baletnica ;~ Mecze to ty możesz tylko przez lornetkę z okna oglądać : < |
Mnie sie tam podobaja sski tylko ze ich malo jest, moglbys rozkrecic troche ten temat dozucajac wiecej ssow z questow itp/itd.
Odzwiedz moj temat (jest w podpisie) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:07. |