![]() |
Dem solo 91 RP
Nudzilo mi sie wiec postanowilem pokazac jak proste stalo sie solowanie demkow pallem
http://rapidshare.com/files/61396010...o2131.rec.html comments plax :> |
Sorry ale o tym to już chyba każdy wie... 55 palek ubije demona bez problemu.
Nic nadzwyczajnego. |
Jak dla mnie to łatwizna. Nic nadzwyczajnego niestety :/
|
ta jak wyzej nic nadzwyczajnego
|
Jak wyżej, nic nadzwyczajnego.
@Ad3k Umrzyj. @Batman666 Tak, a przynajmniej fajniejsi od Ciebie, bo w przeciwieństwie do Ciebie wypowiadamy się na temat. |
|
@Adk4 ___ {o,o} |)__) <Zapa> Stare... -"-"- O RLY? ___ {o.o} |)_(| <sniezyk> Było.. :( -"-"- YA RLY! ___ {o,o} (__(| <masklin> ale suchar. :s -"-"- NO WAI! ___ {x,x} (__(| <Kusz> Szczyt czerstowści. :< -"-"- SRSLY! |
|
nic nadzwyczajnego
|
Żal mi was z tym "Nic nadzwyczajnego" kolejny temat i ciągle to samo. Nie wiem po co wogóle komentować ten filmik skoro pisze się to samo co kilka innych osób
@Film Teraz palkiem to łatwizna zsolować demona nawet na 50 lvlu ale GRATZ Zjedźcie po mnie teraz po powiedziałem coś co jest prawdą. Pozdro 600 |
@all up
Myślicie ,że jesteście fajni :)? @edit Ok, sorry. Nic nadzwyczajnego, teraz jestem fajny ? |
Cytuj:
Pozdro:D! |
Cytuj:
Zsolowanie demona na lvlu 50 jest dosyc trudne ponieważ nie posiadamy power boltów a z spearów już tak łatwo nie pójdzie. Jak wyżej, nic nadzwyczajnego. |
Ad3k Chciałbym CI zwrócić uwagę ale LOST rox więc się powstrzymam =)
|
Hmm film jak film przed update to kolesie na 80~ lvlach robili solo demce... teraz gorzej demca solo wczesniej miales power sd chociaz... a teraz masz gowno... ale co do filmu to nic nadzwyczajnego...
|
Nic nadzwyczajnego.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic Nic Nadzwyczajnego |
Dobra sorry.
NIC NADZWYCZAJNEGO Jestem już fajny i mnie lubicie? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:04. |