![]() |
[Askara] Pierwsza prawdziwa loteria pieniezna oparta na multi-lotku!
Loteria pieniężna oparta na multi lotku by Grzes Dziś chciałem przedstawić Państwu loterie pieniężna odbywającą się na świecie Askara. Obowiązującą walutą jest oczywiście GP, standardowa tibijska waluta. Przejdźmy do konkretów: Jak to działa? Zasady działania są banalnie proste. Gracze kupują kupony i podają wybrane liczby od 1 do 80. Wynikami w loterii są wyniki losowania multi lotka w danym dniu. Więcej szczegółów poniżej. Stawki i wygrane: Aktualnie dostępna jest tylko 1 stawka: 500gp - jest to cena jednego "kuponu" (należy również doliczyć koszt parcela do wysyłki). Gracz wybiera 3 liczby. Wygrane: Przy trafieniu 2 cyfr z 3 na jednym kuponie: 1k Przy trafieniu 3 cyfr z 3 na jednym kuponie: 5k Jak zawrzeć zakład? Postępujemy wg instrukcji: 1. Przysyłamy parcel z należną kwotą (w zależności od ilości zawartych kuponów) na konto: Sitor Vitax do Ab'dendriel 2. Po wysłaniu parcela piszemy do mnie PW na tym forum z wybranymi liczbami (mile widziane również napisanie liczb w temacie, jednak w razie niezgodności decydujące są te z PW). 3. Oczekujemy losowania i cieszymy się z wygranej. Regulamin: 1.Zakłady można wysyłać do godziny 20 danego dnia. Zakłady wysłanie po tej godzinie będą przenoszone na dzień następny. 2. W przypadku wysłania pieniędzy, lecz braku podania liczb i braku jakiegokolwiek kontaktu następuje zwrot pieniędzy, w umniejszeniu o 15gp jako koszty parcela. 3. Wypłata wygranej następuje parcelem na nick osoby zawierającej zakład do miasta podanego w PW. 4. W PW należy napisać wg schematu: -Nick postaci która wysłała pieniądze -Wybrane liczby oddzielone przecinkiem -Miasto do którego ma powędrować ewentualna wygrana. Loteria startuje dnia 11 października Rozumiem, że nikt mnie nie zna na tym forum, a w tibii dzieje się dużo czarnych scen związanych z wszelkiego rodzaju hazardem. Jednak ta loteria nie ma istnieć na zasadzie kostki "wygrałeś - daje loga". Tu chodzi o dostarczenie uczciwej rozrywki w wirtualnym świecie tibii. Na zachętę: Do końca tygodnia następuje PODWOJENIE WYGRANYCH !!! Za 2 trafione liczby otrzymasz 2k, a za 3 trafione liczby 10k. Jest to promocja mająca na celu przyciągnięcie jak największej liczby graczy, więc w zamian za to oczekuje od KAŻDEGO zwycięzcy loterii o umieszczenie posta w tym temacie, z informacją o tym, że nagrodę otrzymał. Dla ludzi o mniejszym zaufanie mogę na wyraźną prośbę udostępnić ponad 60 pozytywów z allegro, bez żadnego negatywa, co jak myślę świadczy pozytywnie o mojej osobie. Trochę zejdę z tematu: Czy jest ktoś zainteresowany wzięciem udziału w loterii? Jeśli temat zostanie zbluzgany sądzę, że nawet nie warto zaczynać. Zdaję się na wasze opinie. Pozdrawiam, Grzes |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:04. |