![]() |
Moje obrazki - PAINT
2 Obrazki zrobione na konkurs painta na rookgaard.pl (oczywiście w paincie); ;]
1 http://img527.imageshack.us/img527/7522/kluczst4.png 2 http://img260.imageshack.us/img260/4...esword3sb9.png |
zabojcze O.o ( w pozytywnym slowa tego znaczeniu)
|
takie nic specjalnego, ale w swojej prostocie ma pewnego rodzaju urok.. :) z tym spike swordem to dosc pomyslowe ;p jestes u mnie na plusie ;p
|
Masz duży +, te obrazki są bardzo fajne. Bardziej podoba mi się mino Mag, ale spike sword jest taki.... śmieszny?
|
Cieniowanie leży, ale pomysły są super.
|
@up
@up
Może i leży, a może trzeba wziąść pod uwagę to że: - rysowałem to bardzo szybko (bo chciałem zdążyć oddać prace ) - jest to tylko paint. No ale jak ktoś ma talent to nawet i Monalize w paincie narysuje :) - rysowałem myszką, bo hmm.. nie chciało mi się podłączyć tabletu ;D Dziękuje za krytykę.. napewno się przyda ;0 |
Fajne, fajne... Ale jak to było już wcześniej powiedziane: cieniowanie leży... No i ten klucz... Rozumiem, że to paint, ale mogłeś go lepiej zrobić.
|
Sympatyczne :)
|
Ciekawy pomysł :P
|
Niezle :p
+Pomysł +wykonanie -Za minotaura xp -Cieniowanie... 5/10 xD |
boskie to to nie jest ale bardzo pozytywne czasem pomysl wazniejszy od wykonania ;]
|
Dla was kazda ale to kazda praca musi miec cieniowanie? No to jestescie w wielkim nawet bardzo wielkim bledzie. Przeciez co wy bedziecie zauzycac artyscie czy ma cos cieniowac czy nie? jesli juz to robi mozecie mu wytkac wady jakie zrobil podczas tego calego cieniowania, no a jak nie to autor chcial pokaz prace taka jaka jest. Do layoutow tez sie przyczepicie ze nie ma cieniowania? Do emotek? I nie wiadomo do czego tam jeszcze. Tak wiece pomyslcie a nie sugerujecie co jest a co nie ma. Rady sa potrzebne ale nie w akiej postaci w jakiej w ty doajecie. Jakies miusy za brak cieniowania. Dbrze ok nie chcro z cieniowanie. Zapewne oszpecia ta prace. Robcie co chcecie ale to jest moja taka rada do was.
A wracajac do prac to chcialbym zauwazyc ze ten Spike sword jest troche gowniano narysowany, fale wodne to czarne kreseczki. Nie liczac tych rzeczy ktore wymienilem reszta zasluguje na pochwale, zwlaszcza owlosione rece :D |
Cholernie mi się te G podoba :)
|
Ładnie,ładnie.Ja tak bym nie potrafił ;)
|
@matiiii:
Nie wiem jak inni, ale ja mówiąc o cieniowaniu miałem na myśli te ciemniejsze obszary na ludziku na drugim obrazku. Jeżeli to jest cień, to jest taki mało realistyczny. |
obstawilbym bardziej ze on sie tak poci :P nie wiem co sie czepiacie realistyki... przeciez to wgole nei jest realistycvzne tu mozna czepic sie wszystkiego pod tym wzgledem ale raczej praca nie byla robiona z zamiarem realizmu...
jak juz chcecie sie czepiac to czepiajcie sie chociaz tego ze ten koles nei ma lewej dloni choc trzyma nia wedke czy o to ze nie ma stob bo gdybymial to by wystawaly troche przed nogawki (nawet tak szerokie jak te) [chyba ze stoi jakos tak dziwnie jak jakis chinczyk co cwiczy joge] |
Fajowskie, Najlepsze bylo z tym Spike swordem
|
@up,
Nie trudno wybrać pracę "najlepszą" spośród dwóch. @Matiii, Stary, raz mówisz, że mam pocieniować rękę, bo bez tego jest tylko "fajna", a teraz, że kolesie mówiący, iż cieniowanie to podstawa, są sztywnie nastawieni. Wg mnie przesłanie jest ważniejsze od ogólnego wyglądu. Oczywiście sama forma musi być poprawna fizycznie/chemicznie/anatomicznie. No i technika też się liczy. Jak dla mnie to po prostu fajne rysuneczki. Na opakowanie od soczku w kartoniku by się nadawały. Na coś więcej musisz włożyć więcej roboty. Ja często pracuję i pracuję, a jestem dopiero "średni". Musisz więcej myśleć odn. zagospodarowania przestrzeni, o poprawności anatomicznej ludka i ogólnej perspektywie. Założyłeś temat już dobrych parę dni temu i nadal nie widzę niczego nowego. Również żadnej zapowiedzi, że dalej pracujesz. Mam nadzieję, że będziesz kolejnym dobrym rysownikiem, ale na to trzeba na prawdę dużo pracować. |
Jestem pełen podziwu wszystkich prac xd najbardziej przypadł mi do gustu kurczak trochę go przyprawiłem i walnąłem se na pulpit (nie mas z nic przeciwko -.,.-?) ogólnie 3 do staranność 4 za pomysłowość 3 za
poświęcenie łącznie dyszka xd trzymaj się i pracuj dalej a daleko zajdziesz. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:54. |