![]() |
Niegarnięty Orshabaal
|
No no ciekawy filmik.
Loot na szczęście widoczny i w dodtku dostaje go bloker ;] Przy okazji chce zauważyć że to nie bug jak mówi nazwa filmu tylko auto trap. Loot wymiata |
Fajny fajny loot ;)
|
Zajebista ta tibia jak chuj :D
|
Bili tego orsha jakby chcieli ale nie mogli :P
|
Moja wrzuta ;)
Cytuj:
|
LOL, ale nub style : d.
Powinni zrobić coś z tym blokowaniem się Orsha. |
Cytuj:
|
e tam loot , tylko misiek i mozg orsza =s gdzie ten t hammer ?
|
Bug
bylo to Bug..
poniewaz jak orshabaal zaatakowal by dana osobę to demony poszly by na niego a nie staly.. :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
M. in. orshabaal's brain i morgaroth's heart =P @up A kto Ci kazał patrzeć 5 komentów niżej idioto? |
Cytuj:
|
@up
Dzieki :* nie widze zeby autor napisal zeby nie spoilowac loota wiec o co chodzi ? btw frajerem nazawyaj tate _/ @'o' W sumie masz racje ale mozdzek polecial chyba dosyc dawno 2 razy ( jeden mial Eo , widzialem ssa ) a 2 nie jestem pewien, no a serduszko morgiego nie mialo prawa wypadac wczesniej gdyz leci z ghazbarana a jak Ci pewnie wiadomo pojawil sie on po upku ;)p0zdr0 |
Orshabaal to idiota lol
|
Rozumiem że raz się trapnął ale żeby 2 razy na 1 filmie ;
Loot całkiem całkiem |
@pap
Nie pisałem "nie spoilować loota plax" bo uznałem, że to ogólnie znana zasada... |
Niepodoba mi się ten filmik poniewarz była tam nie zorganizowana grópa debili któży nie umiom grać w tibije. Ja z kolegom ktory ostatnioa awansowal na 17 lewel zrobilbym to lepjej. Pozdro ziomy elo !
|
Cytuj:
@topic nic nadzwyczajnego |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:47. |