![]() |
Nowy Quest (albo stary wyjątkowo mało znany)
Dzisiaj zwiedzając sobie z nudów HellGate natarafiłem na dziwną dziurę, w którą nie można było wejść (jak potem sprawdziłem było to na poziomie -8 więc nic dziwnego, lecz po kliknięciu na niej (use) odnalazłem pewien skarb, a oto to miejsce, jak chcecie to się przekonajcie :)
http://tibia.pl/earth.php?x=32680&y=31603&z=15&q=494.48 Bardzo prosiłbym o nie spoilowanie zawartości dziury, a ponieważ na tej już stronie ta informacja się znajduje to ci z was którzy chcą się sami o tym przekonać niech odwiedzą to miejsce samemu zanim przeczytają komentarze :) |
Jaki to skarb? :)
|
Możesz napisać, co znalazłeś? Wiesz, nie każdy ma czas, chęci i lvl żeby samemu to sprawdzić, a przyznam szczerze, że mnie tak krótkim postem zainteresowałeś ;)
|
Cytuj:
|
Wiesz... pierwszy raz o nim słyszę, a gram w tibię długo, więc przyznaję ci, że go odkryłeś :PP.
20:20 The small hole is empty. Nie będe spoilował, ale jest to przedmiot ktory respi się w tej jaskini, a właściwie przedmioty. Bez niego praktyczne nie dałoby się grać w tibię. |
Cytuj:
Czy to lina ? xP |
@up
Też mi to przyszło na myśl. Ale lina w Hellgate na -8? Trochę nielogiczne. Jeśli dziś nie dowiem się co tam jest, to choćby nie wiem co tam jutro pójdę :p |
I co? Moglby ktos powiedziec o co chodzi? Aktualnie mam bana wiec nie moge tego sprawdzic, a jestem bardzo ciekaw co to jest ;)
|
http://img264.imageshack.us/img264/8884/grzypsj3.jpg
Jeśli QS to usunąć, ale zapier*** do HG po grzyba to trochę nie teges... |
Cytuj:
|
omg robiłem kiedyś tego questa buchnołem śmiechem jak zobaczyłem tą yyyy nagrode
|
ten quest pokazuje jak mało jeszcze wiemy o tibii niby quest prosty i słaba nagroda.Lecz oprócz tego questa może och być kilka i o wiele trudniejszych
Szczerze to sam się zdziwiłem tym Questem pewnie dużo osób też |
Screen > All -.- xD
|
Yyy... może ktoś powiedzięc co na tym zdjęciu jest, bo nie widać u mnie do końca, np. na prywatnej wiadomości?
|
Nie chce zbytnio spoilować, ale niedaleko Hell Gate jest pewien smok który chętnie zjadł by sobie takiego pieczarka :P Oczywiście można przynieść mu inny niż ten, ale akurat tak jakoś został dodany ;)
Quest oczywiście znany większości. |
Cytuj:
A to do tematu grzyby to nie zaden skarb -.- |
Cytuj:
@do kolesia który umieścił ssa Mógłbyś napisać czy w zakładce quest ten "quest" się jakos nazywa? zostało tam coś dodane po zabraniu tego grzyba? I jak dajesz look, jest to zwykły grzyb? : ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:20. |