![]() |
29 Druid Pk
|
Mogłes napisac w temacie ze to konkretny hardcore xD
dobry film kiedys tak zrobiłem 52 ms ;) |
LOL :< Ile ona/on ubił/a tych ziomków? :D
|
ee.. mam uwierzyc ze jakis bot sprawia iz ban za ciagle zabijanie niewinnych osob idzie w zapomnienie?co jet kur.. ktos skumal o co biega?
|
lol
ej.... co jest ? wytlumaczy to ktos ? bo ja nie kumam tego xd
@down ta ta ta sratatata -.- co ma bot do bana? |
Właśnie ta reklama tego bota to zapewne chwyt zresztą jakiś ziomek napisał na privia ,aby już nie oszukiwała ludzi,ale dość dużo obób zabiła.
|
nic nadzwyczajnego
|
Byl temat zeby kazda taka wypowiedz "nic nadzwyczajnego" karac.
I wierz mi, ty, twoja rodzina i twoje zycie to tez nic nadzwyczjnego. @topic Jak on zrobil ze nie ma bana? :o |
21:40 Sir Kolonix [44]: maslak sprobj jeszcze raz wydymac ludzi na key logera zajebie cie
yaw Ale jakim cudem mial ok. 10 fragów bez bana?:o |
11 unji i dopiero ban? hmm troche dziwne jestem ciekaw jak to bylo zrobione...
|
Ciekawe te unjusty nie zabłl wysokich lvli zabijał prawie kogo popadnie :
21:18 Warning! The murder of Dark Squbi was not justified. 21:18 Warning! The murder of Aldoss was not justified. 21:19 Warning! The murder of Mubadiriel Vikob was not justified. 21:19 Warning! The murder of Cahden was not justified. 21:19 Warning! The murder of Czesio Mag was not justified. 21:21 Warning! The murder of Sasuke Czarnoksieznik was not justified. 21:21 Warning! The murder of Amra Fyla was not justified. 21:21 Warning! The murder of Valu Kibar was not justified. 21:21 Warning! The murder of Asak Arth of sorcerer was not justified. 21:22 Warning! The murder of Shun Alrinuss was not justified. 21:22 Warning! The murder of Trus Aikyn was not justified. |
no ale dalej nie moge tego ogarnac :/
|
ciekawe czy ktoś się wrobił na ten link;D
|
niby jaki link? chyba nikt linkow nie dawal we filmie, nie?
|
obejrzyj jeszcze raz filmik i skminisz ze na poczatku jest filmik do 'czegos z niespodzianką'
|
Jak się otworzy plik notatnikiem to widać ,że hasła przychodzą na serwer owntibi heh.
|
;S niezly film... **uj tam w zmarnowanego chara... ale jak to jest mozliwe ze on po 11~ osobach bana dostal:confused:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:18. |