Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Pytanie zwiazane z skilowaniem na sev not-pvp (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=150316)

Kolin 10-10-2007 21:45

Pytanie zwiazane z skilowaniem na sev not-pvp

Witam ;] Mam pytanie związane z skillowaniem na serwerach not pvp. Czy ma sens takie skilowanie jak ściągnę sobie ghoula a mój kolega postawi monka zrobię tak żeby ghul atakował monka i ja będę atakował ghoula a mnie np 2 roty?? czy miało by to sens ??

danielski 10-10-2007 21:49

To zalezy jakie masz skille i czym atakujesz. Ghoul raczej pada bardzo szybko.

Kolin 10-10-2007 21:54

Sword ;] 59/61 no ale przecież sie leczy wiec powinien jednak żyć długo jak na skilowanie ;]

danielski 10-10-2007 22:02

No to atakuj go daggerem albo knifem. Leczy sie raczej zadko i malo. Kiedy bedzie mial czerwone zycie powinienes przezucic sie na jakiegos innego potworka. Znajdz miejsce gdzie beda sie respic jakies roty czy cos i atakuj je az ghoul wyleczy sie wystarczajaco.

Moze ktos inny sie wypowie ?

Liper 10-10-2007 22:55

zrób tak tylko ze monka zluruj na molts...ale nie wiem czym bedzie cwiczyl shieldnig..:P

Eternix 10-10-2007 22:57

Z takim defem możesz spokojnie iść na slimy =]

Kolin 10-10-2007 23:01

Wiem skiluje na slimach ;] Ale moim zdaniem ten sposób byłby dla mnie lepszym rozwiązaniem ;] jutro sprobuje jak tylko kumpel wbije 26 lvl ;]

kiterso 11-10-2007 12:19

Witam Was !
Chcialem sie spytac czy to prawda , bo ostatnio kumpel wmawia mi a niewiem czy to prawda , ze na minosach ( minotaur jakby ktos nie wiedzial :p ) szybciej sie bije skille knightowi :confused: , true ?

Czy wogule zalezy to na jakim sobie potworze bede skillowal ( chodzi o szybkosc skilli ) , bo ja sobie skilluje na dwarfach ;)

Jesli bylo takie juz pytanie sorki , ale czytalem troche w poradnikach itp , i nie znalazlem o tym watku :(

1gu5 11-10-2007 12:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kiterso (Post 1689696)
Witam Was !
Chcialem sie spytac czy to prawda , bo ostatnio kumpel wmawia mi a niewiem czy to prawda , ze na minosach ( minotaur jakby ktos nie wiedzial :p ) szybciej sie bije skille knightowi :confused: , true ?

Czy wogule zalezy to na jakim sobie potworze bede skillowal ( chodzi o szybkosc skilli ) , bo ja sobie skilluje na dwarfach ;)

Jesli bylo takie juz pytanie sorki , ale czytalem troche w poradnikach itp , i nie znalazlem o tym watku :(

powiem ci tak napewno szybciej niz knight vs pal or knight vs knight

kiterso 11-10-2007 14:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 1gu5 (Post 1689705)
powiem ci tak napewno szybciej niz knight vs pal or knight vs knight

Yhy , bo ciekawi mnie bardzo , poniewaz gram na non-pvp ;) , jakby ktos wiedzial to prosze pisac :]

Wroneczki4 29-10-2007 00:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolin (Post 1689058)
Witam ;] Mam pytanie związane z skillowaniem na serwerach not pvp. Czy ma sens takie skilowanie jak ściągnę sobie ghoula a mój kolega postawi monka zrobię tak żeby ghul atakował monka i ja będę atakował ghoula a mnie np 2 roty?? czy miało by to sens ??

weź najlepiej 2 ghole bo z takimi skill to nie klopot!! załuż knife i lej je po koleji uleczą sie na pewno wiec skilla bedzie duzo

temat do zamkniecia

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:32.