![]() |
Frito Lay
Witam wszystkich użytkowników forum!
Chciałbym dzisiaj zachęcić was do podpisania się pod petycją do fimy Frito Lay z prośbą o "wrzucanie" tibijskich przedmiotów na karty (ewentualnie krążki), a potem do paczek Cheetos'ów i Lay's'ów. Treść podania nie jest jeszcze do końca ustalona. Nie wiadomo też czy plan wypali (ilość chętnych). Pomyślcie o tym z dobrej strony. Myślę, że mamy dość duże szanse na odniesienie sukcesu. Wszyscy chyba wiedzą, że gra o której mowa jest znana na całym świecie i niemalże każdy kupowałby produkty Frito Lay. Przepraszam za wszystkie błędy stylistyczne itp; ale nie jestem zbyt dobry z języka polskiego. Dlatego też prosiłbym, aby ktoś ważniejszy (administrator/moderator) z tego forum zorganizował całą akcję (kto posłucha starego, biednego LolnY'ego?). Jestem chętny do pomocy. PS. Proszę o ograniczenie się do minimalnych komentarzy. |
Nie rób jaj. Rządzisz!:P Nigdy bym na takie coś nie wpadł. Po tygodniu od wydania takich rzeczy bym trafił pierwszy MPA:P.
PS. Ja4 21:51:22 jestem pierwszy!11111oneone |
A wiesz, że takie podanie samo z siebie 4 litery jest warte?... Bo zauważ, że Tibia to coś co podlega ochronie prawami autorskimi a więc bez zgody CipSoftu (czytaj: zapłacenia im kasy) takich dodatków do hipsów nie będzie...
|
Cytuj:
|
Hahahahah, jak wyjdzie na dobre to Drom będzie prosił o danie FritoLay praw autorskich żeby zrobić MPA w krążkach. XD
|
Jestem za! Skoro pokemony mogą, czemu Tibia nie? XD
@Down LolnY cię bije obwarzankami?! |
Po agresywnym ataku obwarzankami ze strony Lolnego jestem na tak.
@up :< Zmasowany atak artylerii obwarzankowej i nalot pączkami zmusiły mnie do odwrotu. |
|
Pomysł mi sie podoba, filmik pana wyżej jeszcze bardziej :D.
|
Filmik wymiata:P.
|
chipsy i frytki to chyba najlepsza rzecz :D
|
Tibia jest zbyt mało znana żeby ją wrzucili do Chipsów
|
Cytuj:
@Topic zal |
W dupę sobie wsadź ta petycję. Będziesz trendi i sexi.
|
@up
TFUJ STARY theuahuhauhuhuhu dupcenie Co ci się nie podoba w jego pomyśle XD? @Down Masz racje, nie dajmy sie obrażać! Może jestem spasiony, może jestem obleśny, ALE NIE DAM SIĘ NAZYWAĆ CZŁOWIEKIEM :<!!! A czipsy są smaczne. Letni pomidor roxor na maksa! |
Cytuj:
Oblesny ? what do you mean ? Gowna ? Mi to smakuje i nie zycze sobie abys tak to nazywal |
Pomysł sam w sobie dobry. Dzieci 7-10 letnie miały by radochę bo w sumie gdybym dla przykładu wpieprzał chipsy przez 5 lat i miał 56876 tysięcy kapsli z pikachu to by mi się to nudziło :o w każdym razie to jest życie i bez kasy się nie ogarnie...
|
Ja kiedyś jadłem 2 paczki czipsów dziennie i byłem ciągle chudy. ;<
|
Już widzę na osiedlu te grupki dzieciaków grających tymi kapslami/kartami :o
|
Cytuj:
me too :confused: @ tak jestem za |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:35. |