![]() |
246ek solo Old Widow
Jak w tytule.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/32180 |
Lol... Co beszczel, pierwsze 3 gsy i już loot..
|
HehUEHuEH knight rox =)) Nie mam pytan, good loot i szybka akcja :D
|
Zbiera wszystko co idzie sprzedać xD zawsze trochę kaski wpadnie a ze ma 4k oz czy tam ile to dlaczego nie xD
|
E tam, ten super pro iFul programik (epley czy jakos tak w opisie bardziej mi sie podoba niz filmik : )
|
oO koleś pgrzy skilem nawet.
fajnie ma red hp na 1100hp ;D to co zloocil na początku to juz podchodzi pod czity :> 3 gs i loot/zwroot a old jak old exori gran style |
Brawo.........
teraz solo ferumbasa ;-d |
Widać że koleś ma mało kasy. Zbiera plate shieldy :D
ALe jak sie ma 3,5k Cap to se można... |
Cytuj:
Topic: no gratuluje dla gwiazdy filmu ;P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
LOOL pare sd... n/c xDD
:D:D:D:D:D :D :D :D :D :D:D:D:D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D:D:D :D :D:D:D:D :D :D:D:D:D :D:D :D :D :D :D :D :D :D:D:D To był wylew radości xd |
fajny filmik,
@up wasze texty mnie rozbrajaja xD |
Filmik ciekawy, skile to on ma piękne:o
|
@All tam up
Koleś sie może machną o kilka sd ale nie słyszeliście o metodzie up/down? Tak to jest jak ktoś coś walnie a reszta powtarza :) |
Muszę się wtrącić. Przypuszczam, że kolega nie miał myśli dosłownie kilku SD (była to przenosnia). < czytanie ze zrozumieniem.
Poza tym 246 EK na Old Widow oczywiście gratz wielkie, ale widziałem w lepszych akcjach takie lvle. Liczy się sam fakt okazji do zsolowania Olda, co nie należy do częstych spotkań. Jednak wyczyn to nie jest niewiadomo jaki. Mój kolega na o wiele mniejszym lvlu sobei z nim poradził. Ale zaznaczam ogólnie graty dla kolesia, lecz wyczyn dla niego to żaden. |
Cytuj:
Śmieszny filmik, i loot też. btw GS na 5 hitów z SoVa. Fajne skille i fajne hity ;p |
uuUUU.... Nio ładniutko już na takim lvlu.
Bardzo ładny filmik! Pozdrawiam! |
Film stary jak cholera, bodajze z przed miesiaca...
|
Goblinosworder to spoko ziom xD bardzo znany knight a co do filmiku to trochę miał fart 1gs i knight armor :D no i rozbawiło mnie też że zbierał te plate shieldy no ale skoro ma tyle capa to jak by uzbierał 4k oz tego to by miał kilka tysięcy kasy xD
Chciałbym jeszcze zobaczyć jak Seromontis coś bije ;D 16:53 Goblinsworder [246]: ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:36. |