![]() |
Knight i gsy ??
Elo. Szukam od kilku dni na tibi cams filmiku z huntu knighta na gsach ;/ I nie moge znalezc. Może ktoś kiedys widział taki filmik. Glownie chodzi mi o gsy na Gs island. CZy by wydalo stanac tam w przejsciu i je ciachac na softach jakie waste itp. Najlepiej jak bym filmika takiego zobaczyl. Pozdro i z góry dzieki za Linki z filmikiem :P
|
nie ma . bo nitk nie expi tak bo za duzy waste , nawet jakbd bral po jednym to i tak waste , moze i gsy rzucaja dobry loot chocby zz p armor itp. ale bys nie wyrobil na uhah ;o
|
@up
Waste? chyba przed upem, nie ma az takiego waste, poszukaj filmiku na forum jak 65+ (chyba) ek expi na gsach, albo idz na poh sam zobaczysz ile najtów bez pacia nawet "expic" na gsach. co do gs isle to pamiętaj o maczecie, żeby tylko jeden gs się bił, albo pod wejscie obok drzewka lurujesz sobie pojedynczo, nic prostszego. |
Yo.mam gdzieś na kompie jak xx ek expi na GS island jak znajde film to zapodam.
pozdro. |
Cytuj:
to mamy na myśli dokładnie ten sam film, wklej niech chłopak się cieszy :D |
ok.mam filma tylko podajcie jakiś server na który mogę wrzucić.
|
Nie wiem Nie znam zadnych serwerów :( Właśnie mysle sobie ze aljtowo bym dawał rade. zarzocaam dobre eq softy na nogi avegera w lape i luruje sobie po 1 i mam luz.Sodze ze nie bylo by az takiego waste.
|
domowej roboty
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/29919 więcej filmów w temacie który znajduje się w podpisie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:20. |