![]() |
Anni Failed :(
|
hmmm czemu ich nie biliście? CZEMU? xdd!
|
dlaczego gdy wchodze w ten link jest film infernapk? i do teog debug zamiast filmu
|
Kod:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/32191 Poprawny link, ten up źle wklejony. oglądnę i zaraz edit. hahaha, nie mam słów na temat tego ani ;D kamerzysta ponad 200 uhów waste, stoją tylko i się uhają może wszyscy za duża panikę złapali żeby atakować, albo poszli z myślą że ktoś za nich ujebie ;D |
Cytuj:
@FILM Dlaczego wy nie biliśćie tego demona? I na koniec ładne combo od demonów zebrałeś ok.1000hp :D @up a może po przeteleportowaniu się do pokoi z nagordami wszyscsy dostali zawału , a bot się uhał za nich ;d |
Odpowiedź dla tych, którzy twierdzą, że oni nie bili demonów:
Oni bili demony, ale CipBot blokuje atak podczas używania run. :) Annihilator ciągle jest trudnym quest'em. |
Poprawiłeś mi humor :)
@Edit Fajnie , że w jednym annih zebrali się ci których nie lubie :) |
No tak cipbot blokuje ataki ale tak ze wogole go ich atakowali?
Tylko na początku 1 demon od drzwi dostał tam za 60+ z bursta i pod koniec zaczeli atakować:< |
@edit: net mi się zwalił : D. Wysłało posta xXx czasu później.
@film: no coż, więcej powodzenia następnym razem ^^. |
Film mi nie działa.
Popraw...Lubie filmy z ani |
GZ zal pl.... koles na co Ci ta postac zeby na 105lvl miec 72 shld..omfg... cry.com....
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie kazdy ma takie ROX skille jak ty:) Moze nie chcialo mu sie skillowac? ;\ cry.org btw. bron 2reczna roks |
Linka juz poprawilem
Dla evul pro gejmer graczy jak byscie chcieli wiedziec demona caly czas atakowalismy tylko jest takie cos jak exhousted nie ? :S pomyslcie zaczym skomentujecie , Anni by sie zaprawne udalo ,ale jak Potomek padl to stracislimy nadzieje i kazdy po koleji walil Demona na full atk... |
21:48 Potomek Smoka [100]: kurwa fast
I za chwile ded. Po prostu "as you wish :)" |
Proponuje nie uzywać bota i burstów ;P hahahahaha:D:D
|
Bardzo fajny bot :baby: Koleś wchodzi na ogień traci 20hp i odrazu uh 8o
|
Cytuj:
|
O zal kupiles chara? 105lv i nie wie ze spam uh hotkeyem blockuje atack... az nie chce sie ogladac
22:18 Lucas Elvessan [105]: co jest? Rozwalilo mnie to 22:20 Lucas Elvessan [105]: CHUJ PADAM I dobrze |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:01. |