![]() |
Dark Cathedral - Expienie paladynem.
Siemka, mam małe pytanie dotyczące expienia paladynem na katedrze. Czy to się opłaca teraz? Powiedzmy paladyn:
- Poziom 25 - Poziom magiczny 12 - Skile 65/40 - Equip: - Hat of the mad - Blue robe - Plate legs - Leather boots - Royal spears - Dwarfen shield Chciałem chodzić na katedre przez camp, przez huntery, ale czy będzie to opłacalne i czy tamtędy przejdę. Nie mogę znaleźć lepszego expowiska teraz, a kopalnie odpadają bo za dużo ludzi się tam kręci. Na pohu też nie ma specjalnie co, oraz odpada też kupno pacca. |
Palkiem to tam dość nie ciekawie się expi, skończy się amunicja i czeba(błąd celowy) się wracać. Ale równie dobrze możesz w bagu taszczyć amunicje, schować gdzieś i gitara : )
|
No i o tym myślałem. Aby wziąć w bag'u z 50 royal spear'ow , a potem je gdzieś ukryć. Najwyżej jak bym wracał to bym wysłał parcel'em loot i spear'y.
|
@up.
Polecam Dwarf Guardy ;) Dc: 1.Za daleko od jakiegokolwiek miasta. 2.Jak dla paladyna mało expa tam wpada (3-4 osoby i to już full) 3.Loot lepszy trafia się raz na 3-4 wyjścia. A co do guardów....Loocik bardzo dobry. Exp jak na twój lvl jeszcze lepszy. Bierzesz bp mf i spokojnie dajesz rade z tymi skilami;) Pozdro! |
Na DC dobrze by ci sie expilo jezeli tylko mało ludzi tam chodzi , ale według mnie jeszcze lepiej by było gdybyś przeszedl sie na poh(nie wiem czemu mówiłeś ze nie ma tam co expić ; ) ). Jest jeszcze możliwość expienia z kolega Knightem na wysokim lv ; ) idziecie na Bright Sword quest i bijecie tam gsy ja tam expilem i powiem że jest tam bardzo dobrze ; )
|
Ostatnio byłem na pohu to z 20 osób siedziało :( . A co do expienia z kolegami to za dużo ich tu nie mam jeszcze ;-). O guardach myślałem ale tylko do 25 lvla. Potem chciałem czegoś nowego wypróbować.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:34. |