![]() |
35 Ek
Sprawa wygląda tak :
35 EK, skille : 70/70, EQ : Royal Helmet, AOL, DSM, Knight legi, bohy, demon shield, bs oraz 70k w depo. Pytanie jest następujące : jak i gdzie oraz z jakimi kosztami najszybciej jak tylko możliwe wbije 50 ? Oraz ile to zajmie ... |
Według mnie powinieneś lecieć na poh albo na ankh na dragi według mnie najlepsze rozwiązanie z tym że na pohu mniej stracisz chyba ;p(poh - cycki,dragi,slimy, moze gsy ja kdasz rade XD )
|
Cytuj:
-Żółwie(all poziomy, oczywiście jeżeli nie ma przeludnienia na twoim servie) -Scaraby( myślę że po upie spokojnie) Te 2 miejsca powinny pomóc ci szybko wbić ten 50 lvl.Życzę powodzenia. |
stone tomb, pierwszy poziom za teleportem.
|
Tylko i wyłącznie barbariany na małym campie... Dragi/Scaraby na tym lvlu to nie jest dobry exp ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ale na respie draga w kazo nie wbijasz 25-30k/h ...
|
Ale dalej jest to gowniany resp.
|
-laguna island,
-tomby, -scaraby, larvy, -dwarf guardy Wedlog mnie oczywiscie ;] |
Dobry wydajny exp to:
Tortoise - do 40k/h (2,5k/h, jeśli wylecą War Hammery to 4k) Scaraby - do 30k/h (3,5k/h) Katedra (tylko 1 poziom) - do 25k/h (4k/h) Barbariany - do 30k/h (3k/h, jeśli jakiś fajny loocik to nawet do 10k, ale bez mfów lub life ringów można mieć spore waste) |
Cytuj:
btw, ja przed upem wbijalem 60 lvl na guardach nie prekraczajac 35k/h (zapewne ty nigdy nie widziales tibii 7.9...) Cytuj:
|
Tak, 7.1 wyszlo zdecydowanie po 7.9 i wcale nie widzialem. Sam mojego 80 rp wylvlowalem na dragach, mojego 68 ek na scarabach. Ale skoro TERAZ mamy lepszy exp, to po co tracic czas na gorszym? W tej grze nie chodzi o klimat tylko wysokosc lvla i skili.
|
Żółwie , Scaraby , Minoski (Darashia,Wieża) , Dragi(jak jestes kasiasty). Możesz iść jeszcze na elfy obok veno ; )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:23. |