![]() |
Za ile moge kupic knight armor ??
Mam 18lvl i 46 dista pala :p i gram na serverze Celesta
Ile jest warte knight armor i czy w ogóle opłaca sie go kupować na 18lvl ?? Mam jeszcze drugie pytanie. Na 18lvl lepiej strzelać z łuku czy z hunting spearów. Jak z hunting spearów to skąd mogę je wziąść. Plz piszcie!!!!!!:) |
Nie kupuj k arma tylko kamyczki i bierz się do skillowania :)
|
Lepiej zainwestować w b-robe.
Nie podałeś na jakim serwerze grasz. Nie pisz powiększonym boldem. |
1. K armor. Zależy od serwera różne są ceny.
2. hunting speary możesz używać od 20lvl więc wbij lvl albo skiluj narazie nawalaj ze zwykłych spearów |
zależy od servera na jakim grasz? ale nie opłaca się kupywać na 18 lvl k armor zainwestuj w kamienie albo odłuż kase na póżniej a jak już to wybul siano na b robe... a najlepiej kamienie i skills potem dobij 20 lvl i wtedy pomyśl nad kupnem jakiegoś arma ;] pzdr.
|
Za ile można kupić knight armor ??
Napiszcie skąd mogę wziąść te hunting speary na 20lvl'u!!!!
A jak dodać se miniaturkę, profesje itd. ??? (jestem nowy).;) |
Wszyscy mu ładnie doradzliście, ale nikt nie odpowiedział na pytanie :) .
Knight armor kupisz za 4k~. Osobiście radzę Ci iż lepiej zainwestowac w kamyczki. Ale to moja osobista sugestia . |
Nie za 4 tylko za 5 minimum. Djinn skupuje po 5 wiec cena nie zejdzie nizej...
|
Jaki powinienem nosić helm na 18 lvl'u ??
Jaki powinienem nosić hełm na 18 lvl'u :confused:
i jak ustawić na tym forum profesję, świat, gildie, imię itd. wszyscy macie to poustawiane, a ja nie wiem jak. Dzięki za pomoc :) |
Knight armora mozesz kupic za 5k na celście
a hunting speary mozesz kupic od ludzi. Na celeście dużo osób ma hunting speary,wiem bo sam gram na celescie |
A na czym skillowac ??
A na czym skillowac ??
Jak mam skillowac, bo nawet jeśli ustawie sobie tą tarcze to i tak bardzo szybko zabije potwora?? Zadaje tyle pytań bo nie znam się za bardzo na tibii:p Powiedzcie wreszcie jak ustawić tą profesje, imię, gildię itd.X( |
Cytuj:
|
Re:
2zł na każdym świecie.
|
Cytuj:
|
1. Jest coś takiego w grze jak "Game-Chat" tam sie wystarczy spytać
"how much is costing Knight Armor ?" i ktoś ci odpowie 2. Lepiej narazie jak byś bił ze zwykłych spearsów 3. hmm... one rzadko lecą z potworków więc niema gdzie zbierać. |
odpoweidzi
helm mozesz nocis steel helmet albo crwon helmet (okolo 3k):p
|
sory
sory pomililem sie :X(
|
A wiec skilluj na tych skillach na [MONSTER]Rotach[/MONSTER] i kup [ITEM]Blue Robe[/ITEM]
|
Na refugi chodzi k - arm po 4-5k B)
|
to chodzi o swiat ale srednio chodzi 5k albo 6 na starych swiatach 4k:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:15. |