Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Debata Tusk vs Kaczyński kto "wygrał" (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=150572)

Arka_Sath_Wielki 12-10-2007 22:27

Debata Tusk vs Kaczyński kto "wygrał"

tak jak w poprzedniej sądzie dotyczącej debaty tutaj też zadaje pytanie kto "wygrał" ? Według mnie Tusk :).

@Times
zgadzam sie w 100% :D.

Rybzor 12-10-2007 22:28

Oczywiście, że Tusk.

Times 12-10-2007 22:33

Oczywiście że Tusk. Kaczyński nawet nie umiał odpowiedzieć sensownie na pytana tylko pieprzył farmazony nie na temat. Widać że Donald się bardzo dobrze do debaty przygotował. Kaczor już drugi raz po dupie dostał. Coś mi się zdaje że 21 X będzie jego klęską. Co Wy na to?

Scream 12-10-2007 22:33

zdecydowanie tusk ;D

Calen Futh 12-10-2007 22:35

Tusk ładnie mówił. Może się czuć zwycięzcą :)

Serious Sam 12-10-2007 22:37

Oczywiście, że Kaczyński.

Martka 12-10-2007 22:39

Kaczyński bredził, odpowiadał ogólnikami, zero merytoryki było w jego wypowiedziach. Tusk odpowiadał rzeczowo na zadane pytania.
Wg mnie Tusk wygrał.

Oerciak 12-10-2007 22:41

Wygrał wg. mnie Tusk.
Kaczyński często nie potrafił dobrze skontrować pytania,chociaż szkoda,że czasu było tak mało(0.30 na pytanie i ripostę,oraz 1.30 na odpowiedź ;/).Przez to nie mogło się sensownie rozwinąć.(Aby było wtedy by pewniej ciekawiej :))

Reflux 12-10-2007 22:42

Cóż Tusk odrobił lekcje :) i właśnie dlatego wygrał. Wy też odrabiajcie lekcje dzieci :P

Smetana 12-10-2007 22:46

Tusk moim zdaniem wygrał. Kaczyński się strasznie wykręcał i nie odpowiadał bezpośrednio na pytania. Gdyby Tusk prowadził politykę zagraniczną podobną do Kaczyńskiego to byłbym przekonany do PO, a tak to wolę UPR. A po wyborach mam nadzieję na rządy POPiSu...
Btw strasznie mnie irytowała publiczność. Powinni siedzieć cicho i nie przeszkadzać...

Arrivald 12-10-2007 22:51

Tusk mnie przekonal bardziej niz kaczor. Wygral bezsprzecznie.

Pablofrs 12-10-2007 22:54

toć tak kaczyne cisnął w niektorych momentach ze myslalem ze padne ze smiechu :D ładnie sie przygotował i sensownie mówil ten Pan Tusk

matiiii 12-10-2007 22:56

No niestety nie moglem ogladac bo gotowalem bigos, ale Tusk.

Youngster 12-10-2007 22:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Times (Post 1692036)
Widać że Donald się bardzo dobrze do debaty przygotował. Kaczor już drugi raz po dupie dostał. Coś mi się zdaje że 21 X będzie jego klęską. Co Wy na to?

Miejmy nadzieje...

---

Ofc Tusk wygrał......

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serwis Pardon.pl
Donald Tusk pytał, gdzie są obiecane 3 miliony mieszkań, gdzie autostrady. J. Kaczyński irytował się, że to pytania o plany na osiem lat, zadawane po ledwo dwóch latach rządów. I dodawał, że stosowne rozwiązania systemowe są przygotowane. A dlaczego jest źle? Bo takie jest negatywne dziedzictwo III RP, którą współtworzył Tusk.

Muhahaha 8 lat? Zresztą, skoro poprzednie obietnice, są nie spełnione - np to, że PiS nie doprowadzi Samoobrony do władzy, a jednak - była koalicja... To czemu niby, te miałyby być spełnione? Eh... Oni zamiast zajmować się krajem - zajmują się sobą...

A jak mi ktoś będzie p...dolić głupoty np. 'PiS doprowadził do wzrostu gospodarki' to osobiście wbiję sztylet w plecy >.<
Bo wzrost gospodarki możemy zawdzięczyć poprzedniemu rządowi...

@Leirdek
Sprawdź w słowniku co oznacza słowo 'debil' ... A potem go używaj.

@Doom Terror
Hmm... To sie okaże, kto wygra wybory... Myślę, że PO (mam nadzieje), ale całkiem możliwe, że PiS... (to będzie wieelki błąd)

PS: Nie oglądałem początku debaty ;<
PS2: Przyznawać się, kto głosował na kaczke do cholery? 'Dostał z aksa prosto w twarz!' <= mam to zrobić ;'p ?

Dwik 12-10-2007 22:58

Tusk wygrał i mam nadzieję że niezdecydowani wyborcy to zauważą. Elektorat PiSu jest zbyt wierny, aby zmienić 'wyznanie' polityczne.

Doom Terror 12-10-2007 22:59

co z tego ze wygral Tusk,co z tego ze Kaczorek przegral debate?Przeciez i tak mohery zaglosuja tak jak mialy glosowac i tak nasza przyszlosc bedzie zalezec od ludzi ktorzy za 10 lat beda zakopani 5 m pod ziemia...Dla mnie jedyny pozytyw to to ze Tusk rozlozyl na lopatki Premiera.

Youngster - tez mam nadzieje ze PO wygra,jednak elektorat PiS'u jest staly i tego sie obawiam...

Leirdek 12-10-2007 23:00

Szczerze?Nie obchodzi mnie już to co powiedzą te debile;)Chrzanią głupoty więc nawet jakbym mógł głosować to zagłosował bym na mojego 3 letniego kuzyna bo on przynajmniej sensownie gada.To tyle ode mnie;)

Martka 12-10-2007 23:03

@up
Jeśli Cię nie obchodzi co mówią, to skąd wiesz, że "Chrzanią głupoty"?

Gogar 12-10-2007 23:09

Naturalnie Tusk, dobrze gadał i rozłożył Kaczyńskiego na łopatki.
"Ja byłem w rodzinnym mieście mojej żony i ludzie się dziwili, że ja przyjechałem jako normalny człowiek, a parę dni temu przyjechał premier i całe Kielce zablokowane" "Ja jeżdżę po Polsce jako kierowca Panie premierze, jako K-I-E-R-O-W-C-A! (Kaczka nie ma prawa jazdy)" ;d

Glamri 12-10-2007 23:11

Niestety nie oglądałem, ale nie przez bigos tylko wolałem zalewać paue. Meakulpa, meakulpa, meakulpa... Wybaczcie mi moje grzechy. A co do debaty. Rybka mi kto wygrał bo i tak jestem lewakiem i Tuska również nie popieram... Chociaż wybierając mniejsze zło wolałbym jednak Tuska. ; P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:11.