![]() |
Debata Tusk vs Kaczyński kto "wygrał"
tak jak w poprzedniej sądzie dotyczącej debaty tutaj też zadaje pytanie kto "wygrał" ? Według mnie Tusk :).
@Times zgadzam sie w 100% :D. |
Oczywiście, że Tusk.
|
Oczywiście że Tusk. Kaczyński nawet nie umiał odpowiedzieć sensownie na pytana tylko pieprzył farmazony nie na temat. Widać że Donald się bardzo dobrze do debaty przygotował. Kaczor już drugi raz po dupie dostał. Coś mi się zdaje że 21 X będzie jego klęską. Co Wy na to?
|
zdecydowanie tusk ;D
|
Tusk ładnie mówił. Może się czuć zwycięzcą :)
|
Oczywiście, że Kaczyński.
|
Kaczyński bredził, odpowiadał ogólnikami, zero merytoryki było w jego wypowiedziach. Tusk odpowiadał rzeczowo na zadane pytania.
Wg mnie Tusk wygrał. |
Wygrał wg. mnie Tusk.
Kaczyński często nie potrafił dobrze skontrować pytania,chociaż szkoda,że czasu było tak mało(0.30 na pytanie i ripostę,oraz 1.30 na odpowiedź ;/).Przez to nie mogło się sensownie rozwinąć.(Aby było wtedy by pewniej ciekawiej :)) |
Cóż Tusk odrobił lekcje :) i właśnie dlatego wygrał. Wy też odrabiajcie lekcje dzieci :P
|
Tusk moim zdaniem wygrał. Kaczyński się strasznie wykręcał i nie odpowiadał bezpośrednio na pytania. Gdyby Tusk prowadził politykę zagraniczną podobną do Kaczyńskiego to byłbym przekonany do PO, a tak to wolę UPR. A po wyborach mam nadzieję na rządy POPiSu...
Btw strasznie mnie irytowała publiczność. Powinni siedzieć cicho i nie przeszkadzać... |
Tusk mnie przekonal bardziej niz kaczor. Wygral bezsprzecznie.
|
toć tak kaczyne cisnął w niektorych momentach ze myslalem ze padne ze smiechu :D ładnie sie przygotował i sensownie mówil ten Pan Tusk
|
No niestety nie moglem ogladac bo gotowalem bigos, ale Tusk.
|
Cytuj:
--- Ofc Tusk wygrał...... Cytuj:
A jak mi ktoś będzie p...dolić głupoty np. 'PiS doprowadził do wzrostu gospodarki' to osobiście wbiję sztylet w plecy >.< Bo wzrost gospodarki możemy zawdzięczyć poprzedniemu rządowi... @Leirdek Sprawdź w słowniku co oznacza słowo 'debil' ... A potem go używaj. @Doom Terror Hmm... To sie okaże, kto wygra wybory... Myślę, że PO (mam nadzieje), ale całkiem możliwe, że PiS... (to będzie wieelki błąd) PS: Nie oglądałem początku debaty ;< PS2: Przyznawać się, kto głosował na kaczke do cholery? 'Dostał z aksa prosto w twarz!' <= mam to zrobić ;'p ? |
Tusk wygrał i mam nadzieję że niezdecydowani wyborcy to zauważą. Elektorat PiSu jest zbyt wierny, aby zmienić 'wyznanie' polityczne.
|
co z tego ze wygral Tusk,co z tego ze Kaczorek przegral debate?Przeciez i tak mohery zaglosuja tak jak mialy glosowac i tak nasza przyszlosc bedzie zalezec od ludzi ktorzy za 10 lat beda zakopani 5 m pod ziemia...Dla mnie jedyny pozytyw to to ze Tusk rozlozyl na lopatki Premiera.
Youngster - tez mam nadzieje ze PO wygra,jednak elektorat PiS'u jest staly i tego sie obawiam... |
Szczerze?Nie obchodzi mnie już to co powiedzą te debile;)Chrzanią głupoty więc nawet jakbym mógł głosować to zagłosował bym na mojego 3 letniego kuzyna bo on przynajmniej sensownie gada.To tyle ode mnie;)
|
@up
Jeśli Cię nie obchodzi co mówią, to skąd wiesz, że "Chrzanią głupoty"? |
Naturalnie Tusk, dobrze gadał i rozłożył Kaczyńskiego na łopatki.
"Ja byłem w rodzinnym mieście mojej żony i ludzie się dziwili, że ja przyjechałem jako normalny człowiek, a parę dni temu przyjechał premier i całe Kielce zablokowane" "Ja jeżdżę po Polsce jako kierowca Panie premierze, jako K-I-E-R-O-W-C-A! (Kaczka nie ma prawa jazdy)" ;d |
Niestety nie oglądałem, ale nie przez bigos tylko wolałem zalewać paue. Meakulpa, meakulpa, meakulpa... Wybaczcie mi moje grzechy. A co do debaty. Rybka mi kto wygrał bo i tak jestem lewakiem i Tuska również nie popieram... Chociaż wybierając mniejsze zło wolałbym jednak Tuska. ; P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:11. |