![]() |
114 rp hacked!
|
Haker się obłowił, nie ma co. ;)
|
00:14 Magic Xardas [14]: co robisz??
00:14 Magic Xardas [14]: ncie:) 00:14 Magic Xardas [14]: hakles tego hara?? 00:14 Magic Xardas [14]: daj mi kaski 00:14 Magic Xardas [14]: :) 00:14 Magic Xardas [14]: i tak amsz duzo 00:14 Magic Xardas [14]: srasz a meoi hakiujesz 00:14 Magic Xardas [14]: to moj ziomeq;P 00:14 Magic Xardas [14]: to daj mi hara:) 00:15 Magic Xardas [14]: jak zajebiesz all 00:15 Magic Xardas [14]: i infa do odmku 00:15 Magic Xardas [14]: jak haknoles tego chara? 00:15 Magic Xardas [14]: ?? 00:15 Magic Xardas [14]: ???????????????????????????? 00:15 Magic Xardas [14]: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 00:15 Magic Xardas [14]: przeciesz jestesmy kumplami co ty swirujesz?? Zal.sram.na.widok.100k.dziecineo.pl Kaski i itemów troche z goscia jest :d |
niezly lup... ale nie powiem ze dobry film bo w koncu tematyka dotyczy hakowania:baby:
|
NANO NIRA HACKED?! KURWA JAK SIE CIESZE! SZKODA ZE TEMU NOOBOWI I THIEFOWI CHARA NIE ZROKOWALI.... :cup::D
|
heuaheauhe to juz wiadomo czemu trapował na guardach xD
|
On sam nagral ten film.. nano nira.. na tibicams.. ten sam uzytkownik co wrtzucil filmik wrzucal inne filmy? z huncenia na wrl nano nira? .. pfff to oszustwo a nei hack
|
Dziwne,że nie sprawdził wszystkich miast... i boxów pod ice cubami i tapestrami
|
Eh zobacz gdzie wyslal te itemy i do kogo ...
|
Jednak nie haked =\
|
[CHAR]NANO NIRA[/CHAR] Jak Dla Mnie To Napewno :P HaCker :P Bo tyle KaSy ma i Wogole :D J E B A C G O
|
No niestety to był wałek... a juz sie cieszylem ;/ natomiast zycze temu noobowi hacka i zrokowanego chara
|
Przeczytaj mój post w twoim temacie panie tooken :d to tylko potwierdza moją teorie, że jesteś niedorozwiniętym pajacem ;d
topic@ żeby nie bylo nieciekawy fake, chociaż sam chciałbym aby tego nooba zrookowali ;s |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:55. |