![]() |
! Danubia War ! ~W M V~
Witam.
Przedstawiam film wykonany przez WhitePlayah, z wojny odbywającej się pomiędzy Baad Boyss Vs Nazgul. Youtobe: http://www.youtube.com/watch?v=3-0dV5jrXHI Rapidshare: http://rapidshare.com/files/62114458..._Z. w m v.html <- skasować spacje między w m v Muzyka: John Bon Jovie - Its My Life Offspring - The Kids Aren't Alright -------- Teraram |
=)
Ładny filmik i akcje, ale słaba jakośc wiec wrzucaj wmv :) Go BBS :p pozdro =)
|
dodalem link do rapidshare
|
Szkoda że tylko jednej strony fragi pokazuje. Tercio zawsze mogłes mnie poprosić bym ci udostępnił widok z naszej kamery;)
|
Cytuj:
|
Fragi zajebiste, nie ma co ;).
Tytul i wykonawca 1 piosenki, tej przed Johnem Bon Jovi czyli (przed komunikatem "This war broke out...") plx ;p. Z gory dziekuje. @Down Thx ;). |
Jest to urwany refren z piosenki System Of Down - B.Y.O.B
;) |
Oftopowo
Może jest ktoś w posiadaniu rec. z bitwy która odbyła się 7 października?
|
No no no. Nie powiem. Muzyczka ladnie dobrana i ladnie pokazane akcje :) Z calym sercem za wami BB, wiadomo dlaczego, bo tam sa moi rl friends :)
Pozdro |
To wmv. po zakonczeniu wojny??
Jezeli tak to za ile dni??,godzin??,minut>? nastepna xD @topic Tak jak ktos up zauwarzyl szkoda ze jednostronne fragi. Bo akcja w Svarground Nazguli byla piekna. |
Szkoda że nie pokazujecie jak wy w dupe dostajecie... Nazgule mają spy w gildi i dlatego wam sie udaje ostatnio.
|
Cytuj:
Ostatnio? Od tygodnia Nazgule z pz nie wychodzą, a i wcześniej przypadkiem fragi złapaliśmy. :) |
Cytuj:
|
@ up
Właśnie bo ja też ślepy jestem :p |
Fajne akcje ale filmik jak to filmik żadnych specjalnych efektów nie widziałem :P Ale muza z moich klimatów za to :P Ogulnie najs :P
|
Cytuj:
Jestem na wszystkich akcjach ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie cwaniakuj bo musiałeś w komencie na tibia.com napisać fragi żeby ludzie przestali mówić że gówno robisz na wojnie xD pamiętam jak cię zawsze cisneli na forum :P |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
hmmmmmmmmmmm |
Akcja jak nic :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:50. |