![]() |
Perspektywa dla Knighta.
Witam.Więc mam dość małe doświadczenie w grze Knightem , wbiłem 39 poziom i skille 70\70.Moje eq to : CROWN SET , BRIGHT SWORD , MEDUSA SHIELD i FUR BOOTS.
Teraz nie wiem gdzie expić.Do tego momentu expiłem albo na elfach (20k exp\h) albo na Mintwallin (ok.20k exp\h). Chciałbym abyście mi doradzili gdzie na tych skillach wyciągne powyzej 30k exp\h Nie mam pacc @down Co do guardów to będzie mi się zwracać? |
Hmm POH/Guardy
A jak masz PACC to barbarzyńce |
Re:
Żółwie na Lagunie.
|
Radze PoH, cycki, na guardy potrzebujesz trochę UH/manasków, ale na bank się zwróci- proponuję labirynt.
|
Cytuj:
|
Dwarf Guard w Kazadroon...
|
Odświeżam temat.
Mam już 42 lvl i skille 71\71 . Poza guardami jest miejscówka , gdzie bez waste wyciągne 30k\h na FACC? |
Jak na 40 Lvl to masz troche za niskie skile; powinny oscylować w granicach po~75.
Jezeli chodzi o fajne miejscowki to: Dwarf Guardy, POH, DC, Ghostland, Wywerny (raczej wasted) Kupisz pacca idz na cyclopolis i siedz tam do 50 lvl. Później żółwie, barbariany, a nawet lizardy. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Tym bardziej na GL 30k... |
Myśle że jak narazie 20k/h powinno Ci wystraczyc. Wbij ten 45lvl+ weź się za skille. Zrób z 78+/77+ i idź na dragi.:]
|
Cytuj:
|
odnosnie poh to chyba mu chodzilo o latanie miedzy 3+ miejscowkami (cyce slime i mino czy jakos tak) a nie caly poh (gsy dragi dle + ten slabszy shit) ;P
|
Elfy, orcland, mint -> 100k+ -> pacc -> zolwie -> cyclo -> whatever...
|
Na OF możesz iść tylko słaby loot będzie :(
Na EF z BOHami proponuje iść dobić 45+lvl doskillować i na dragi. |
W twoim wypadku najlepszy będzie poh.
|
Cytuj:
|
EF, EF , EF pomecz sie do 50 lv a potem staraj sie o pacc albo przestan grac tyle :baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:43. |