![]() |
SEAL Z Warlockami!!! - Utnełem.
Witam!
Mam taki problem..Robilem z ekipą seale do banshee quest i wyłaczyli internet jak stalem i czkeałem az szczyszcza warlocki :( teraz sie zalogowalem i niewiem jak ztamtąd wyjsc żeby niebyło banshee :< Jestem 60 ek ! Pomocy ,powiedzcie jak wyjsc ,mapka może? |
Sorry za spam ale juz 2 dni tam kisze ;<
|
Cytuj:
@down: Wyjdz po slownik |
@UP
Wyjdź. I dzięki za taką odpowiedz. |
Jak masz dużo uhów i jak nie ma tam dużo monsterów to możesz uciekac.
Ale nie wiem , co i jak , bo nigdy nie robilem tego questa. Ja 35 druidem zostałem na crus helm quest z plecakiem uhów i bez many i jakos udalo mi sie uciec. |
Boże... kolegów nie masz ? Poproś aby ktoś przyszedł po Ciebie jak sam się boisz iść.
Kiedys jak grałem i miałem 36lvl (sorc) neta mi odcieli. Robiłem właśnie Crus Hełma i kickło mnie na respie GSów. Zalogowałem się z dwoma na plerach ale jakoś przeżyłem. Jeśli masz doświadczenie i trochę runów sam sobie poradzisz. Jeśli nie no to tylko koledzy Ci mogą pomóc. |
Cytuj:
---------------- Cytuj:
|
Life of newbie
2 bp uh's na 60 lvl gratz ! No chyba ze grasz na noob pvp co jest bardzo prawdo podobne Wez użyj "musku" i pomysl jak stamtad mozna wyjsc a nie od razu srasz na forum |
Cytuj:
może jak tam szedł to miał wiecej bp uhow ale na banashe też troche idzie.......... |
Cytuj:
|
ehh no tak ale przecież to nie znaczy że nie użyje nic uhów ? nie wiemy też ile on tam expił myśle że przydał by się tu wyjaśniający post autora tematu:P
|
Taaa.. koledzy :S same 100lvle ale nie ma ich teraz :S A doświadczenie 5letnie ;s[/quote]
chwalisz sie? jak masz doswiadczenie 5cio letnie, to czemu nie wiesz jak stad wyjsc? n/c masz tibia.pl, zobacz w tibiaearth i droge sobie znajdziesz :) |
Ile dałeś za postać?
|
Cytuj:
Dobre :D może dostał za free ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
2 swoim postem dużooooo wniosłeś do tego tematu .......... |
Cytuj:
@topic Poczekaj na jakąś następną ekipę która bedzie robiła quest |
Wyjście jest proste, takie jak wszedłeś tylko na odwrót.
Jeżeli tylko śledziłeś "kolegów" to sprawdź na tibian earth. |
Jak już wcześniej napisałem , spróbuj uciekać , nie zabijając banshee.
|
Cytuj:
Nom, jestem za. Jak masz tam wiecznie siedzieć to lepiej spróbuj uciekać . Pisałeś że masz 2 bp uhow, może starczy...:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:53. |