![]() |
Najlepszy Outfit !! :D
Jeszcze dziś założyłem temat o swoich wątpliwościach co do outfitu i widze że dużo osób się tym interesowało.......
więc postanowiłem zrobić sonde o ulubionym outficie :D nie zapomnijcie skomentować swojego wyboru ^^ |
xD ja mam problem ponieważ mam 2 ulubione outfity które mam na 2 charach na swoim sorcu mam citizena a na knighcie beggara i te ob dwa mi sie w hói podobają...;] nie lubie outfitu typu hunter itd.
tylko dwa addony! Citizen&Beggar |
Imo 'najlebszy' jest FACCowski, albo cizten.
|
głosujcie głosujcie :D bo sam mam problem z tymi 2 outfitami beggar czy citzen potem zobacze jaki wygrał i go sobie zrobie :P:P
|
Barbarian outfit ;p Zapomniales dodac, a to moj ulubiony. (ale tylko z full addonami)
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wybaczcie że nie dodałem all outfitow ale jest w ankiecie tylko 10 okienek max a addonow jest 15 + więc z jakiś musiałem zrezygnować :(
Sory...... |
Ribik,chłopie, ile ty robisz błędów ortograficznych! Lepiej używaj Mozilli, przynajmniej poprawia błędy.
|
Najbardziej kozackie:
-Assassin -Summoner -Hunter -Druid Te cztery są tak kozackie jak dzisiejszy hattrick Smolarka |
@ MArla666 nie wiem co mam ci odpisać przeprosić czy co :D
@Topic a jeszcze takie pytanie biorąc pod uwaga tych co, nie mają paca jaki lubicie najbardziej facc outfit...? |
Cytuj:
@topic Summoner najlepszy |
a gdzie barbarian xd ?
|
Bezapelacyjnie druid jest najlepiej zrobionym outfit'em.
Przywodzi na myśl dawne cRPG, gdzie druidzi mieli hełmy właśnie w kształcie łba niedźwiedzia. :) |
najlepszy jest Mage Outfit z all adonami :) kozak ten kto go ma ;)
|
mi sie podoba hunter :)
|
Full Barbarian, assassin i wizard rox
@ribik naucz się pisać ;> |
Najbardziej podoba mi się shaman female :)
|
No Szkoda że w Ankiecie jest tylko 10 okienek,
jak już pisałem Outfitów jest więcej niż 10, więc nie wszystkie mogłem zamieścić w ankiecie Wybaczcie jeśli uraziłem kogoś tym, iż nie dodałem jego ulubionego outfitu do ankiety no ale cóż ...bywa :(:( |
Mimo swojej ceny FULL ORIENTAL ROX (to jest ten inny, temu piszę posta :P)
|
Moim Zdaniem najlepszy jest FULL barbarian;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:28. |