![]() |
Real Estate
Niewiem jak innych ale mnie te reklamy irytuja X( Musze klikac 2x zanim zobacze wiadomosc ;/ Ehhhh zrobcie cos z tym xD
|
Sam coś z tym zrób, to Twój komp i dostosuj sobie go tak aby nie pokazywały się reklamy, bo ja nie mam tutaj żadnej.
Aby dowiedzieć się jak to zrobić naciśnij guzik "Szukaj". @down No ja nie mam tych problemów. |
@up
aha, szkoda ze wczesniej tego nie bylo, moze nie wiesz o co chodzi? jak jestes na stronie głownej, i chcesz wejsc w przesoowajacy sie link z niusem na hacked.pl to zawesze za 1 razem sie wlacza jakas stronka real estate. nie wiem jak to moze byc wina kompa, jak to link ciebie kieruje na tamta stronke... |
A ciasteczka macie włączone? Wyczyśćcie je i zobaczcie czy działa.
|
Prawdę mówiąc u mnie też się to pojawia. I wątpię, aby to była kwestia przeglądarki, ciasteczek czy czegokolwiek. Wkurzająca reklama, cóż, serwis jakoś musi się utrzymywać.
|
Wam chodzi o to ze jak wchodzicie na np. Hunted.pl to najpierw pokazuej wam jakas inna stronke i po kilku sekundach przenosi was na normalna glowna strone hunted.pl, lub musicie odswiezyc strone by przejsc do glownej hunted.pl ??
To jest specjalny skrypt do tego napisany :) ... inna forma reklamy :) ... |
Jeżeli jeszcze raz pojawi mi się ta reklama, to spróbuję zrobić wszystko, aby jak najwięcej ludzi zniechęcić do tej strony. Co to ma być? Nie zamierzam nic ciasteczkować w przeglądarce, ta strona po prostu ma chodzić tak, jak użytkownik sobie tego życzy,
A ludzi przekonywać długo nie trzeba. Wystarczy przybliżyć standardy tej strony. @Up Scobel Twoje posty to szczyt żenady (i nie atakuj mnie spowrotem tym samym stwierdzeniem). |
Cytuj:
|
Cytuj:
Oh ah ih ty to masz władzę, zrobisz wszystko. Yes my master.8o |
na tibia.de taki system (i to na całym forum) jest od dawna i jakoś żyją.
|
pokazuje sie raz, zapisuje sie w ciastku i juz... takie przynajmniej jest zalozenie:)
|
@up
W takim razie zalozenie jest nie do konca udane :) Mi nie raz wyskakuje "to coś", gdy chce przejrzeć jakiś temat 2gi raz (Nie, nie usuwam ciastków). :) PS. Specjalnie napisałem ciastków ! |
Widac Bosie ze nie przetestowaliscie tej reklamy.... u mnie jest tak, ze gdy wlaczam nowa wiadomosc (tzn. pierwszy raz) na tym pasku wiadomosci na stronei glownej to pojawia mi sie real estate. I msuze oczywiscie 2 razy klikac co jest uciazliwe ;/ Ci co uzywaja starsza wersje IE to maja przejebane. Nie mozecie zrobic czegos takiego ze po np. 5-10 sekundach przekierowywało nas z reklamy na pożądaną stronę?
Pozdrawiam :) |
Mi się to pokazuje po kliknięciu w każdy artykuł, więc za każdym razem muszę klikać drugi raz. Dajcie chociaż jakiś timer, 5-10sek albo coś... albo chociaż właściwy link gdzieś w tej reklamie, żeby kliknąć, a nie cofać się w zakładkach do strony głównej
PLIX |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:11. |