![]() |
Dragon
Witam ponownie! Kolejny problem mam, mianowicie, gdzie (na faccu) jest najlepsze miejsce do mojego pierwszego razu:] z dragonem. Chodzi o to gdzie nie bedzie innych potworów, gdzie bede mial pole do manewru (gram sorcem, pojde bez ekipy, g ammy, c helm, p legs, WoCE) I jeszcze jedno pytanie, dla pewności: Od ktorego bez waste moge na nich expic (mlvl i lvl, a od ktorego w ogóle moge zacząć expic na dragach). Wiem że takie cos juz bylo, ale jak już pisze temat, to chce wiedzieć wszystko, a leniwy jestem.
P.S. Jeśli masz zamiar napisać mi że to był spam, to już było, "szukaj", napisz mi to na priv. Oczekuje prostej odpowiedzi. |
legowisko niedaleko thais, lub jaskinia w drodze do amazon camp na wschód od kazadroon.
|
Cytuj:
|
Hmm... no to jeszcze może odpowiedz na drugą część mojego pytania...? ;D (od którego mlvlu i lvlu moge zacząć...)
|
magiem bez paca bez waste hmm...np z 2 ds mugłbyś expić od 35 lvl z 40 mlvl myśle ds zrobią swoje a ty z hmm możesz pobić żeby dostać więcej expa
|
ja na knighie zaczołem na dragach expić regularnie od 23 lvl z 3 mlvl w kazadroon ustawiałem dragi między krzakami albo w jaskini up/down lub normalne solo:P ;] pzdr.
|
No, to sobie troszku poczekam :/ grrr, to żeby bezpiecznie pość na draga musioałby mieć 30 lvl... :/ ..."Aaaaa miało być tak pięęęęknie"....
|
na 20 lvl z bp pełnym uhów...;] może się uda:PP
|
No. Tu mnie ucieszyles ; ] biore bp uhów, 2 bp hmm, 2 mf, jakiegoś tam, byle ghoula i mam draga :D...mój pierwszy raz...^^ ...Wszystkim, którzy odpowiadali dziękuje...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Złoży sie na combo i nawet uhy nie pomogą, to raz. On sie pytał o sorca nie o knighta, a to że ty "expiłeś" na dragach knightem z 3 m lvl to też dobry żarcik-.- @topic Możesz i od 28 lvlu z dsami w kanionie w Kazz, ale nie licz na dobry exp i loot :d |
Od 28 lvl z jednym DS + hmm.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Proponuje na polnoc od Thais wchodzisz w dziure masz korytarzyk jednokratkowy i po kilku "krokach"masz wielka jaksinie z jednym dragiem.
Ja tam bylem na pierwszym razie z 20 palkiem.:confused: |
ja mam małe pytanie jaka profesja jest najlepsza na draga? (bez pacca mi chodzi)
|
Hmm... temat zamykam bo odpowiedz jucej mi nie trzeba. Dziękuje wszystkim którzy nie powtarzali wypowiedzi innych.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:08. |