![]() |
Czy pójdziesz na wybory?
Sonda dla pełnoletnich.
|
Nie ide na wybory chociaż mogę bo 1 głos nic nie znaczy
|
Cytuj:
|
Cytuj:
(oczywiscie w twoim przypadku jest inaczej, bo masz 16lat i nie bedziesz mogl glosowac). @topic: gdybym mogl zaglosowal bym. Niestety miesiac za pozno sie urodzilem :) |
Cytuj:
Zajeiste miejsce wybrałeś na przeprowadzanie sond dla pełnoletnich, podziwiam. |
poszedlbym... mimo ze jestem w stanach to czytalem ze moge glosowac, tylko musze sie zarejestrowac w ambasadzie.
Tylko znajdz tutaj czas na szukanie ambasady w stogu siana... moze jeszcze zdaze, musze sie zarejestrowac 5 dni przed wyborami :P Chetnie bym zaglosowal, trzeba przebic te pindolone mohery... Cytuj:
|
Nie wiem po co tutaj taka sonda jak wiekszosc forumowiczow z (85%) to jeszcze dzieci...
|
pojde ;p pierwsze wybory w zyciu przeciez ;]
|
Zawsze można zakosić dowód brata
|
Cytuj:
@Topic.. Mozna w sumie tylko gdybac, ale poszedlbym. |
Cytuj:
Idę. |
Cały rocznik 89' idzie na wybory!
Najpierw miałem nie iść, później iść i wrzucić "pustą kartkę", później miałem zagłosować na jakąś nową, młodą partie, która i tak nie wygra, ale ostatecznie postanowiłem zagłosować inaczej niż mohery ;s. Tak to jest z tą demokracją u nas, że "najważniejsze" prawo głosu mają ludzi, którzy i tak za 5 lat będą leżeć 2m w piachu. |
Cytuj:
jasne że pójde ;P ... z mamą ;d. (lubie wrzucać te głosy do urny ;p) |
Idę. 10 znaków
|
Cytuj:
@topic: oczywiscie. |
@ironia wszystkich up
@ide z bratem i z mamą bo lubię te karteczki,a babci dowodu nie zabiore(50 km od mojego housu |
@up
To co zaprezentowałeś to nie była ironia tylko głupota. @Topic Niepełnoletni, ale gdybym mógł z pewnością poszedłbym i zagłosował na mojego nauczyciela historii startującego z listy PO. |
Cytuj:
Nie pelnoletni. @down A skąd wiesz, że go nikt nie lubi ; >? |
@up ja go lubie :D
@Topic Niepelnoletni wiec nie moge :/ ale moja babcia glosuje na PO tak jak cala rodzina i jestem z tego dumny xD |
Ja tyż go lubię.
I muszę powiedzieć, że: 1. To nie była raczej ironia, kiedy to pisałeś 2. Nie wierzę, że masz 16 lat |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:03. |