![]() |
Paladyn a Piraci
Moje pytanie brzmi: od jakiego lv i skilli opłaca się chodzić na piratów?
|
Możesz od 25-30 lvla i skille 65 + na +1 poziomie (tylko maraudery i cutthroaty). Jedynie trzeba uważać na respy na statku. Piraci często sypią addon itemkami więc powinieneś mieć zysk (waląc z royal spearów).
|
A jakie skille i level na pozostałe poziomy?
|
Na +2 - 45 lvl i dist 70+ , tam jest już trochę buccaneerów poza tym więcej cutthroatów. Wyższe poziomy to nie wiem , na piratach zbytnio nie expiłem.
|
Jeżeli juz powstal temat to zapytam z ciekawosci...majac 44 lvl skille 70/50 powinienem jeszcze skillowac jesli tak do ilu i na jakiach poziomach dam rade expic z moim lvl'em skillami urzywajac royal spear'ow ? I skillowac czy nie ? =)
|
Ja swoim palkiem, na piratach +1 cisne od 25 lvl...
a na poziomie 0 od 20 lvla :P Zysk ma około 1.5 k + items, co daje jakieś 3 k w kasie na godzinke, expa z 25 k/h ;] Jest fajnie na piratach, gorąco polecam (Mam skille 67/54) |
No to ja jeszcze skorzystam mam 69lvl prawie :)
czy mógłbym ex pic na last poziomie ? |
Cytuj:
|
Ja swym pallem expiłem od 25lvl, lvl wpadał do 30 co 1h~ później już wolniej, poproś kolege żeby natargał ci RS i slavojka expisz ile chcesz(oczywiście RS schowaj do baga i ukryj) Expij narazie na +1, od 40lvl wchodź na +2, a od 60 możesz czyścić droge po kwiatek :)
|
Pirates
Z zyskiem na +2 wchodź od 38lev + a na last floor i droga po kwiatek to radzę 60+ i dosyć dobre skille, bo trochę jest tam tego nadźgane.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:02. |