![]() |
Palladyn Rathaner
Witam Tibijczyków! Parę dni temu kolega namówił mnie abym zaczął grać w tibię. Zacząłem grać jako Paladyn ponieważ lubię grać klasami, które walczą z przeciwnikiem na dystans. Mam kilka pytań dotyczące tej klasy i innych rzeczy: Mam 11 lvl 40% do 5 Magic Levelu 50 Distance Fighting 10% do 40 Shielding. 1.Dobre mam skille, czy opłaca się jeszcze skillować dalej? 2.Gdzie expić na tym levelu? 3.Łuk, kusza czy speary? 4.Jakie EQ :D ? |
Cytuj:
Ad1. Dobre masz nie skiluj tylko bierz się za exp. Ad2. Jeśli masz Pacc to Roty/Tomby a jeśli facc to idź na Ghostland (Skelety,Ghule) Ad3. Speary+Dwarven Shield, chyba że masz jakąś kase to możesz trzepać z arrows. Ad4. LEgion Helmet i Plate Legsy wystarczą. Walczysz na odległość a Cap. na arrowsy/Speary się przyda. Bye |
Z góry dziękuje :D
|
Cytuj:
|
Huh
A wiec tak ja ci podam moje poglady=)
1.Moim zdaniem jezeli masz kumpla sorca/druta to wbij skill 70(to jest skill na godny xp) i nie skiluj do 40lvl to samo wpadnie z 75~~,a potem to 80 dista i juz wogole nie bedziesz musial skilowac. PS:ja mam swoim palem 91 i sie gra bardzo lajtowo=) 2.Up 3.Moim zdaniem tylko speary=) arrowsy i bolty(waste straszny) odpadaja na 25 R.Speary. 4.Tutaj masz 2 opcje jezeli jestes dziany to Crown Helmet,P.Legi,Blue robe(chociaz na tym lvl bym nie nosil na 20-25 dopiero),ale p arm w zupelnosci wystarczy(jak ci szkoda capa to "mamutowy plaszcz"),tarcza drag shild;d i lether butki bohy na 25-30. Jezeli kasy nie posiadasz to UP;] Nie wiem czy cos pomoglem ale sie staralem;]:) |
Pomogliście i to wiele :> Ale ja gram na Guardii (Non-Pvp) więc z kumpelm nie poskiluje do 70 :D:D:D
|
jak grasz na guardi to idz na gobliny i napatarzaj je z kamyczkow na full def ;) tam wbijesz swoje wymarzone skille
|
Cytuj:
1. Ja bym jeszcze poskillowal.(65) 2. Idz sobie na soldy, zawsze sie bolty troche zwracaja a jak zbierasz loota to juz wogole. 3. Kusza, idz na calosc, nie ma sie co "katowac" biegajac 3 minuty z jednym mobem. 4. crus helmet/royal helmet blue robe/to cos z mamuta ;p k legs boh demonka ;) |
Cytuj:
|
@up
Pomyśl Chodziło zapewne o to, że skoro gra na non-pvp ma iść na goby skilowac |
Blyskotliwiec.
|
Skile i magic masz w miarę na swój lvl, ale radzę...skilujesz ile możesz :P conajmniej do 60/45~
Exp - Dwarfy Soldiery mogą raczej być...Jak nie mam racji to ktoś mnie poprawi :P Łuk i strzały Eq obojętnie...Soldier Helmet,Scale Armor,Brass Legs,Dwarven Shield do bp jakby coś się działo ;p(Hełmu nawet nie musisz nosić cap zaoszczędzisz...I możesz wziąć scarf bo to waży ile się nie mylę 2.00 oz. a daje 1 armoru) |
Cytuj:
|
1.60/40
2.Kazordoon 3.Zdecydowanie speary! 4.Solider helmet, scalr armor, brass legs, leather boots, dwarven shield, scarf, spear |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:53. |