![]() |
Ghazbaran na Harmonii
13:35 An ancient evil is awakening in the mines beneath Hrodmir.
Z tej okazji nawet MDW jest online :) Ghaz sie pojawil, a Ruthless robia POI :D |
;o fajnie , tera zobaczymy jak se harmonia poradzi :) zdaje mi sie ze sie uda , aczkolwiek ... xd
|
Cytuj:
|
Jeżeli do tego czasu nie zniknie.
Btw czekam na filmik :P |
Chcałem przejść sie tam moim 26 ed ale nie znam drogi ;<
|
Cytuj:
|
powoli sie zbierają ludzie w svargrond ;P
wie ktoś czy tam jest jakaś bramka lvl? |
W końcu coś. :D Szoda, że nie orsh bo bym poszedł popatrzeć, a tak trzeba czekać na rozwój wypadków. :D
|
ja wlasnie na poi jestem i starcilismy z 30 min zanim zdecydowali ze dokoncza poi a nie pojda na ghaza
moze byc problem bo jak nie zdazymy zrobic poi to nie pojda na ghaza chyba ze inna ekipa 15:02 Achon Elaw [211]: robimy poi 15:03 Achon Elaw [211]: i tak nie zabija Lopez Norris [128]: 15:34 YOU LOSE 1510 MANA BLOCKING AN ATTACK BY GHAZBARAN. |
Inna ekipa jest.
|
Bloczy Scorpion Andree bodajże ;) (245 ek)
@down On i jego gildia robią teraz POI ;p |
i widze , że Mateuszek online
|
nie wiecie czy ktos filmik bedzie krecil?? i czy wogole maja zamiar go ubijac
|
UP: tak film przygodowy, o sarnach, nie będą go zabijać poczekają aż zniknie i potem sprawdzą czy czegoś nie zostawił
|
A więc podsumowując.Padł między innymi: Scorpion Andree, Bake Samo, Norrin, Ser Jack, Dan Jagiello. Nawet go nie uderzyli bo jak zaczął biec na shooterów to zwiali.
|
Jak Harmonia nie ubila Ghaza, to jest smiech na sali. Przeciez na Harmonii jest tyle h-lvl ze sie w glowie nie miesci, nawet bez Ruthless powinni byli go zabic bez problemu.
|
Cytuj:
@top~ Widziałem pare fotek i ta walka była z góry przegrana. Deathslicery latały luzem, bloker stał niewiadomo gdzie, nikt nie był odpowiednio przygotowany a przecież na ilość by go nie wzieli... P.S do poległych: graty że podjeliście sie tego zadania mimo owej porażki |
jak skonczymy poi i ghaz nadal bedzie
to ruthless pokaze jak sie bije ghaza ;] |
@UP
Szkoda tylko, że Ghaza już od dobrej godziny nie ma na harmonii.. ; > |
Ogólnie było tak :
Ruthles robiło poia i zdecydowało go dokończyc a potem na ghaza jak zdażą... wynik : szybko robiony poi dedło kilka osób bo nie cofali sie by pomóc tym na tyłach ... a na ghaza i tak nie zdążyli ... Inna ekipa ? można szykowac trumny .. i jutro isc na pogrzeb |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:17. |