![]() |
Lagi
Witam.
Chciałbym zapytać czy można coś zrobić z nieustającymi lagami na światach USA ? Dobija mnie to ze nie mogę poexpić sobie normalnie tylko stać w depo i czekać aż lagi ustąpią (nigdy nie ustepuja ). Lagi zaczęły sie jakiś miesiąc temu i trwają ciągle :P . Przez 6 miesięcy grania nie miałem tego problemu. Myślałem nad zmianą serwera ale to nie wchodzi w grę. Proszę pisać czy da sie coś z tym zrobić ,jeśli nie to lipa :( down na serwerach niemieckich 0 lagów ale nie chce mi się zaczynać od początku. |
Zjebać admina, zagrozic ze nie zaplacisz w tym miechu za neta, albo zwlekac a jak sie upomni to powiedz ze lagi sa i nie bedziesz placil za to GÓWNO ! Aaa i sprawdz czy masz lagi na serwerach z niemiec.
|
ostatnio mam ten sam Problem !
moze mają tam jakieś problemy czy coś...:( |
Było, i to wiele razy! Szukaj, czy to takie trudne?! :confused:
|
wrogonastawiony: kolega wyrażnie napisał, że na serverach Niemieckich jest wszystko wporządku, 0 lagów.
Z tego co słyszałem, był już temat dotyczący lagów na serverach USA, i nie tylko ty masz lagi więc wątpie, że jest to wina twojego internetu, lagi są od nich, czyli od Cipsoft'u. Pozdro. |
Cytuj:
olewaj takie cos.. nie sluchaj sie, i miej wlasne zdanie jezus -.- <dobijaja mnie tacy ludzie :P> btw, co do lagow na swiecie USA, to zapewne z winy prowider a- mala predkosc internetu >512kb/s, A jeżeli masz dialog - to juz wiesz, dlaczego masz tam lagi :) |
neostrada 320kb/s to dlatego :D
|
Jezu Po to sa robione servy amerykanskie zeby mogli grac brazoli i ludzie stamtad. Servy niemieckie sa dla Europy. I ty sie dziwisz ze masz lagi jak ameryka jest troche daleko :baby:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:48. |