![]() |
Ulubiona komedia
Jaka jest wasza ulubiona komedia? Jakie kawałki was najbardziej rozbawiły?
1.Moja to Job. 2.Ten motyw ,,Darek otwórz" , - Synku, tylko uwazaj na przejsciu przy szkole - Grozisz mi??!! - Dzien dobry chłopcy jestem waszym nowym nauczycielem WF-u. Nazywam sie Waldemar Czoskowski ,a wy? - a my nie! - My pen is blue - My penis? Normal. - really? - ... Jechałem szybko gdyż ... LUBIE ZA*******AC!!! - O, nowe buty ojcze! Zamszowe! - Nie, za swoje! - (ksiądz) A ty umiesz sie zegnac dziewczynko? - Taaaaaaaaaaak! Do widzenia! @Down Cytuj:
Temat jak kazdy inny ,a napewno lepszy niż temat Dziewczyna. |
Jak znam życie, to Gangrel zrobi z tym tematem to co lubi.
Żeby nie było offtopu, no to Jaś Fasola. |
Rotherdamie (od razu w wołaczu?), widziałeś jakieś inne komedie? ; )
|
Wszyscy rzygali, tylko Pele wymiotowal xdd fajny film.
a ten, ktory mnie najbardziej rozbawil to komedia z '70 afair, Promienni chłopcy / The Sunshine Boys. Tego nie da sie opowiedziec, to trzeba zobaczyc :) |
Czas surferów
|
Wszystkie z Markiem Konradem. + Adaś miauczyński.
|
Hot Fuzz...
|
borat czas surferów i chlopacy nie placza
|
scary movie
|
Nic śmiesznego - jeśli mówimy tylko o filmach. Natomiast jeszcze bardziej rozbawił mnie Paragraf 22 - książka IMO wybitna.
|
Pajtony, szczególnie Święty Graal.
|
Hm.. moje ulubione to:
- Dzien Swira - Czas surferów |
czas surferow :D
idzie w białym body i różowej apaszce - Ale co to kur** jest body - No ... a co to jest apaszka !? xD |
Moje ulubione komedie:
- też "Job ostatnia szara komórka", zajefajnny filmik. Najlepszy moment jak Pele zdaje prawko albo ogólnie jak jeżdzi, szybki hamulec i "Lubisz to suko" :D - "Testosteron" : Na początku ojciec pana młodego "najeżdza" tekstami na kelnera jak później się okazuje, kelner jest jego synem. A najlepsze są teksty tego kelnera: "Tak ci przetrzepie sakfe, że żaden grosik ci tam nie zostanie" :D |
American Pie :)
|
@ Up
noo to też fajne :D @Topic Straszny film :D |
Nic śmiesznego, ofkors. ;)
|
Borat, Job i może z nowszych; Państwo młodzi Chuck i Larry.
I z Joba : -Ładne buty prosze księdza, zamszowe? -Nie, za swoje. ; d |
Rrrrrrrrrrrr!
http://img141.imageshack.us/img141/8...rzblackgd9.png @Edit Jak coś to jest nazwa filmu. @Down "Zaraz będzie ciemno!" rox xDDDDDDDDDD @Edit Każdy kto napisze w tym temacie ma obowiązek wystawić mi notkę ;\ |
o taaaa, Rrrrrrrr tez jest dobre ;p
Zaraz bedzie ciemno ZAMKNIj sie ;p albo: Adam, Adam, Ewa adam Kur**, Adama znów nie ma ;/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:26. |