![]() |
Dragon Hunt
Gdzie na FACC znajde respawn ok. 4~5 Dragonow ??? I jak najlepiej na nich huncic??? Monki, DSy, solo ???
|
dragon lair venore ;) fibula ;]
|
Cytuj:
@Jak huncić? Skąd mamy to wiedzieć? Nie podałeś swojej profesji, skilli, mlv, levelu, eq.. Nic. |
Cytuj:
@poreda: róznica jest tylko w języku polskim (a raczej slangu "spolszczonym"), bo w jezyku angielskim jest tylko jedno słowo - hunting |
Cytuj:
|
Cytuj:
@up No możesz próbować bić Tempest rod i stać na ukos (nic więcej) ale myśle że będziesz wastował (ja biłem 41 ED, używając Exura Sio co zmniejszyło stratę mana fluidów). A druga opcja to bić 2x DS+Tempest rod (mało jest miejsc na FACC, dobrych na tę metodę), no i ostatnia najgorsza czyli qć z hmm na utamce :P |
Na draconii masz 5 dragów plus dl (nie musisz go lac jak nie chcesz), dragi sa pochowane w jaskiniach, wiec nie ma obaw o zgon w jednym miejscu sa dwa i tam trzeba ropnac jednego, i jest w miare szybki exp polecam :) oczywiscie wiesz jak tam trafic?:P
|
<lol2> hunt i exp to jest jedna zecz czyli zdobywanie doswiadczenia nie wazne czyli dostaniesz z demona 3 expa czy 1000 i tak to bedzie expienie/huncenie po drodze na mintawn jest ladny respawn dragon w sam ras z 2 dsami polecam :PP chociaz wiecej expa na tym lvlu wyniesiesz z guardow lub Wyvern
|
Możesz spróbować Multi-spawn w Dragon Lair. Niestety, szansa na trafienie na pusty d-lair jest nikła.
|
ja tam mam zamiar palkiem na hunt dragona isc 45 lv 75 skill...
przy okazji zalapie sie na DS'a :D a ja bym jednak polecal okolice venore;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:24. |