![]() |
Nowa Wojna ?????
Nowa wojna na arcanii ?
Afera tzw "private spawns" hmm czy ktoś postawi się dpft/sf ?? Robi się gorąco... |
Ja tam wątpie że ktoś im sie postawi. Jednak irytuje mnie ta cała sytuacja. Jak można mieć prywatny spawn w tibi. <lol> Jeżeli ktoś im się postawi chętnie pomoge udupić turtlaków -.- zawsze to jeden sd wiecej xD
|
Tak Ty mozesz zaryzykowac majac 40+ chara ... Ale czy gildia w ktorych sa jakies 100+ zrobia z tym cos? Bo lamusini i ekipa czekaja pewnie na jakas nowa wojne ..
|
Jeszcze moze private spawns dpft to jakos jakos ale sf :S Przesada..........
|
Polacy się boją jak zwykle;],ach te Wasze 100+ chary:(,lepiej być popychadłem;D
|
Cytuj:
|
Mi do szczęścia wsyatrczyłoby Suicide boys gdyby wszyscy mieli pacce i hiszpanie zjawiali się na czas.xD
|
Ale chyba pewne ze jesli bedzie wojna jestescie po przeciwniej mańce niz dpft Starczyli by Ci SB ale jak by byli -.-
|
Lamu - imo jesli nie bedzie rozpadu wewnatrz zolwi to bedzie tak jak jest i tu nie chodzi o to ze ktos tchorz itp bo poprostu szans nie ma dopoki bedzie taka przewaga jednej strony konfliktu jesli chodzi o lvl/sd power...
|
Nie będzie wojny, mało jest ludzi co by walczyli z dpft, bo reszta co najwyżej może pojebać kozy.
|
Haha, każdy jest zesrany do bólu na tej Arcani. Jak na razie ciężko widze nowa wojne.
|
Po co sprzeciwiac sie dpft? lepiej byc asslickerem, nie ?
|
Moim marzeniem jest przeprowadzić się do JW i być jednym z tych co są rl najlepszych graczy na Arcani :)
ale sie raczej nie spełni :/ chyba sie zabije no .. Dlaczego padło na mnie ? Dlaczego ja mieszkam w Legnicy a nie w JW ? Życie dało mi w kość :(:(:(:(:(:(. |
no ale prvv spawny to nic nowego,bylo to jzu na isarze valori azurze elysi wszedzie,tylko raz to sie nazywa prv spawny a raz to sie nazywa "hi wlasnie skonzyles tu expic..wyjdz"
choc mi to zabardzo sie niepodoba bo jednak garstka mala ludzi grajacych bez botow jest to w tym tepie narosty bot knighcikow i pakkow to rozsadne posuniecie |
Te prv spawny to tak jak z mudurkami Giertycha nikomu sie nie podobało ale i tak weszło a nie wykrecaj sie bot knightami, pallami -.-
|
Cytuj:
|
;|
Cytuj:
|
double -.-
|
Cytuj:
|
@up
totalni sie zgadzam, priv spawny sa tylko po to zeby mogli sobie wybotowac jeszcze wieksza ilosc wysokolvlowych knightow @notop mam pytanie, jak chyba wszyscy wiedza dpft zabija m.in. mid lvl knightow botujacych na zolwiach etc etc, czy luki tepi albo chociarz zwraca uwage na botujacego Morutonixa~, Acrome~ czy Xilventa? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:41. |