![]() |
100 lvl style
Mowcie co chcecie ale każdy chciałby wkoncu dojsc do 100...
czekam na gratulacje :D http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/32514 |
Cytuj:
gz |
lol ;p
ale wam odpala GZ 8o |
Mam byc szczery ? Troch znoobiles tymi tekstami, ale pozatym wszystko ok
@down a wiec to tak sie teraz nazywa ;p |
@up
czemu znubił ?, klasyka RPG o to chodzi ;p. GZ. |
Hahaha dobre :D
Gratulacje |
13:23 Harifiarzheh [99]: that wos a long day
a ty co, polskiego sie wstydzisz? musisz przycynic jaki ty to nie kozak ze ang potrafisz? w sumie to nie potrafisz... gzowac tez nie ma czego bo 100 lvl po ostatnim posranym upie to nic trudnego... edit odnosnie wypowiedzi vlada draculi: Cytuj:
ja mam w dupie sile knightow. tylko wkurza mnie to ze teraz takie low lvle jak ty zamiast na rotach i dwarfach siedziec to pchaja sie na dragi. cipsoft idzie na komerche, nagle masa knightow dla ktorych tibia byla juz nudna kupili pacc. kiedys 80-100 knighta na skillowaniu jak sie dopadlo z 2 DSami to mial chlopak problemy teraz na nich moga expic na luzie, to samo GSy. a mag ma wciaz malo capa, krotko moze huncic, malo hp, latwo moze pasc... i nie czekam na kolejnego upa, gram w tibie juz troche czasu i zawsze bede gral magiem/druidem. poprostu tbia sama mnie do siebie zniechecila. duzo padalem i zrobilem przerwe po ktorej juz nie widzialem tego w tibii co widzialem kiedys. update byl dopiero po tym wszystkim... |
Cytuj:
100 lvl to teraz nawet kwestia miesiąca biorąc pod uwagę że na 1 koncie gra kilku sharerów, co mają pojęcie o expieniu. Najgorsze jest to że teraz każdy noob może zrobić 100+ek w krótkim czasie używając botów. Oczywiście tego nie popieram ale taka jest prawda :( Ostatni Update zniszczył Tibie. |
Cytuj:
zniszczyl tibie, bo nie mozesz teraz sobie pojsc na 100 lvlu msem na np. gs island z zajebistym expem, lootem i bez waste? :( |
Name: Dukos Kena
. . . R E T I R E D . . . Ooo dziecko visa czeka na apdejta?? :( @Topic 100lvl w niecodziennym wykonaniu :D Owocki tez byly super :P |
Cytuj:
Pozdro i Gratz 100 !=] |
Jak postawisz kratke browaru to zrobie. +/- 2 dniowy poslizg.
|
Cytuj:
No tak graj na bocie i jaka to frajda ?? jestem z siebie zadowolony bo zrobilem ten lvl bez bota... chyba ze light hack... Dzieki za gratzy... teraz kupie pacc i questy porobie :D |
Ale to był 100lvl na ratach tego nawet bot nie potrafi ;D Hehe... GZ ;)
|
A jakby ktoś cię ubił?
|
Cytuj:
Co tam, gz lvla, stara, dobra metoda, o/ |
Cytuj:
A żal i zazdrość straszna rzecz... GZ 100tki piękny filmik ;) |
@ kocica
Nigdy nie lubiłem grać msem/ed Nie myślałem w tym momencie o osłabieniu profesji magicznych po ostatnim upie, stwierdzam fakt że teraz dużo osób szybko wbija lvl Po prostu moim zdaniem przed updatem żaden noob nie miał szans stworzyć dobrego rycka a tym bardziej palka. @P.R.O.S.T.O Ja nie zrobiłem i nie zamierzam zrobić 100 lvl w miesiąc. Mogę tylko nadmienić że zrobiłem 60 palka w 3 tygodnie.To nic takiego i teraz uważam że takie maniaczenie jest do niczego. Mogę Ci podać wiele przykładów 100 lvla zrobionego w miecha. Oczywiście mówimy w typ wypadku o dzieleniu kont w kilka osób. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:22. |