![]() |
Ghazbaran
14:26 An ancient evil is awakening in the mines beneath Hrodmir.
14:36 Demonic entities are entering the mortal realm in the Hrodmir mines. 14:46 The demonic master has revealed itself in the mines of Hrodmir Ide cyknac sobie z nim fotke:> Powodzenia dla ekipy ktora na niego zapoluje:> |
Ty cykaj fotke, a ja poczekam na film =))
|
Narazie nie ma kto isc , wiekszosc w pracy albo w szkolach ;(
|
Spokojnie, on siedzi kilka godzin.... :> nikt wam go sprzed nosa nie sprzatnie:>
|
z tego co wiem to 6h tylko
|
...kasowac
|
Cytuj:
|
Arcania - 300+ playerów z lvl 100+, a kurwa ekipe powiedzmy 30, nawet niekoniecznie mega hiper high leveli [choć wiadomo że tacy najlepsi] zebrać ciężko... Przypomina się sytuacja Morgarothem, ile to on wygrał z dpft? 10-0? Czy nawet lepiej ? :| Zobaczymy jak sie potoczy akcja.
|
Cytuj:
300+ 100 lvl to zasluga upt i botow ;P |
|
Jesli chodzi o bossy na Arcani to slabo znimi... tzn... albo jest ich malo... a jak sa to nie ma nikogo kto by je zabil...
O Wielkie dpft jest mocne w wojnie a bossow ubic nie mogą... ;( |
Zniknie o 20;25 i na co to komu ;f.
Tak nie bede mowil ,ze chcial bym demonbone kieyds kupic, ale co tam... Po co nam bossy, jak lepiej wziac se priv spawn i ciagle w kolko tam expic :o. Zara pewnie pewna gildia zrobi rozporzadzenie, ze jak sie pojawiaja bossy, to oni moga je tylko bic i ich loocik ;]. (nie mam nic do was bo tez bym tak robil :D) |
i na co Wam te lvle jak boicie się ubić /spróbowac jakichkolwiek bossów,lol..
|
Wiesz... to nie jest taki łatwy boss :D Mocne hity sieka... 185ek padł blocząc (ofc uhali go) no i do tego tam jest spawn potworków, które występują na poi...
|
Krylek mi swiadkiem ze chcialem chama zlurowac do schodow na faze ale za daleko byl i nas juggernauty i death slicery gonily :(
|
Cytuj:
ale Arcania ma tylu zbotowanych knightów hlvli że spokojnie mogliby się wymieniać jeden po drugim:) ale standard że się ekipa z Arcani bała,ferumbrasa się bali,morgarotha bili bez planu,więc nie dziwię się że Ghazbarana nie bili:) jak ferumbras był pamiętam tylko Belish i Medivh chcieli iśc,a reszta sranie u dupy |
Cytuj:
a to taki maly bonus dzisiaj http://img225.imageshack.us/img225/7...ptrezr9.th.jpg |
Cytuj:
@topic Nie ma dobrych blokerów. Bedu~ retired o ile mi wiadomo. Przy masie szczęścia moze wystarczyli by 150lvl~ (ofc kilkunastu ich ^^) |
ja na OTS bylem shoterem jak GM dal ghaza
wiec zal.pl dpft poco wy wogle gracie w ta tibie jak nie mozecie zabic ghaza jak ja na otsie swoim 569msem solo biore |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:01. |