Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Chory pies :/ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=151138)

Arka_Sath_Wielki 17-10-2007 22:38

Chory pies :/

Wiem ze to nei forum o psach ale prosze o pomoc. Moj pies od wczoraj co chwile stoi przy drzwiach i ze tak powiem ma "srake". JAk cos zje to zwymiotuje :/ strasznie sie o nia boje :/ moze ktos cos poradzi ?? bardzo prosze ! (rasa psa shih-tzu)

@edit

Na weterynarza juz jest troche za pozno. Jest to suczka. Dzisiaj nic nie jadla :/ tylko ze 2 "froliki" ktore pozniej zwrocila :(.

@Dark_Sven

Wlasnie o to chodzi ze dzisiaj nic nie jadla orpcz tych 2 gowien :/

@J.D
dziekuje za jedna normalna odpowiedz ;). Juz nie jest tak zle przynajmniej zaczela jesc ;) a to prawie wszystkich na dole - dzieci slonca jestescie :) juz wam ktos to mowil ? :)

@edit2

Juz wyzdrowiala :) niektorzy pisza ze nabijalem tutaj posty ale napisalem 1 posta a taki ghand nabijal bezsensownie posty jak dziecko slonca i jakby zatrzymal sie na rozwoju w przedszkolu (bez obrazy dla dzieci z przedszkola bo moj kuzyn by pisal bardziej inteligentne posty od niego ...) z calego tego tematu wynika ze ludzie ktorzy sluchaja metalu sa bardziej inteligentni :). pozdro dla wszystkich co pisali normalne posty ;). temat do zamkniecia/wyrzucenia.

Grocix 17-10-2007 22:39

Może poszedłbyś do... weterynarza? Myślenie nie boli. Zresztą raczej temat na to forum nie pasuje.

Marcin24 17-10-2007 22:42

Znam ten ból :). Wychodzisz z psem przed, czy po posiłku?
Jeśli tak bardzo się martwisz, to zadzwoń do weterynarza ,on najlepiej ci pomoże.

Kuryca 17-10-2007 22:46

Jesli podajesz mu ten sam pokarm co zwykle, moga to byc jakies schorzenia zoladkowo-jelitowe, albo jesli to suczka to cos z cieczka, chociaz nie za bardzo sie na tym znam.

Najlepiej to po prostu pojsc do weterynarza, a nie marnowac czas zakladajac glupie tematy i wbijajac posty...

Dark Sven 17-10-2007 22:50

To nie dawaj żryć psu.

@edit
Psa gównami karmisz? No to masz odpowiedź ; l.

Walekifa 17-10-2007 22:58

Pewnie zatrucie żołądkowe?

Młoda?To za pewne zjadła coś niedobrego,ale nie może tego wyrzygać(pies ziomka tak miał)

Stara?Być może coś jej siada.Potrzeba jej tabletek jakiś/zastrzyku.

Weterynarz. Nigdy nie jest za późno ; p

Batman666 17-10-2007 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1699936)
To nie dawaj żryć psu.

@edit
Psa gównami karmisz? No to masz odpowiedź ; l.

Powiedz mi, co mam robić żeby być takim FAajJOoOWyYym jak Ty ? : < też chcę być taki QlErSkI jak Ty ; <.

Rybzor 17-10-2007 23:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Batman666 (Post 1699985)
Powiedz mi, co mam robić żeby być takim FAajJOoOWyYym jak Ty ? : < też chcę być taki QlErSkI jak Ty ; <.

Najpierw musisz zostać jego padwanem.
Cytuj:

@edit

Na weterynarza juz jest troche za pozno. Jest to suczka. Dzisiaj nic nie jadla :/ tylko ze 2 "froliki" ktore pozniej zwrocila .
To może trzeba było wcześniej ruszyć głową? exiva musk

Articuno 17-10-2007 23:25

To nie jest forum o problemach zwierząt człowieku.

Gogar 17-10-2007 23:32

Niestety, Twój pies umrze na raka macicy.

Ghand 17-10-2007 23:34

Twój pies ma kiłę!!!

EDIT:

Jak mu nie wciśniesz w odbyt antidote rune to będzie tracił 1 hp / sekundę.

Proponowana lewatywa z life fluida.

Misza 17-10-2007 23:40

Zresetuj. Wytnij cały układ pokarmowy. Daj kamienie, niech sobie żołądek przeczyści. Albo może... IDŹ DO WETERYNARZA? Raczej nie jest za późno. Jakby było, to by już nie srała. W ogóle by nic nie robiła.

Ghand 17-10-2007 23:41

On ma aliena w odbytnicy.

Spenetruj mu tyłek nożyczkami i wyjmij zarodek, zanim on wybebeszy flaki Twojego ukochanego pieska.

Necromantor 17-10-2007 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misza (Post 1700051)
Zresetuj. Wytnij cały układ pokarmowy. Daj kamienie, niech sobie żołądek przeczyści. Albo może... IDŹ DO WETERYNARZA? Raczej nie jest za późno. Jakby było, to by już nie srała. W ogóle by nic nie robiła.

hihi

Temat ownuje....A co do tego psa wsadz mu w dupe jakiś długi kij,np od szczotki.I energicznie nim ruszaj.Ewentualnie spisz go na straty i zjed/sprzedaj chińczykom/koreańczykom(niepotrzebne skreślić)

Ghand 17-10-2007 23:47

Musisz go wykastrować, zanim Palec Grzebalec dojdzie mu do mózgu.

Niech Twoja matka przytaszcze Rubika do Ciebie i niech z nim poklaszcze ku uciesze pieska.

Lasooch 18-10-2007 00:07

Wielka tylko szkoda, że te Wasze odpowiedzi bynajmniej nie są zabawne : /

Ghand 18-10-2007 00:25

@Lasooch
Psujesz zabawę. ;[

@topic
Twój pies cierpi na zajebiozę maniakalną.
Sra ze szczęścia, bo ma takiego fajnego pana, który szuka pomocy weterynaryjnej na forum tibii. ;o

/Ghandziorrr

Capality 18-10-2007 00:49

Weterynarze są otwarci całą dobę, przynajmniej większość

Grue 18-10-2007 00:55

"Mama Mia! Wsadz jej w dupe kija! Pchaj, pchaj az poczuje w dupie raj"

Nie no wasze odpowiedzi ownuja. Zaraz nie pies a jego Pan zdechnie heh. póóózdró!

A tak na serio. Ile ona ma lat? Bo moj jajnik to ze starości już takie rzeczy robi :/ I nie czekaj tylko won do weterynarza!

..::QRAS::.. 18-10-2007 09:12

zacznij skrobac

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:30.