Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Giant Spider (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=151209)

Deser11 18-10-2007 19:59

Giant Spider

Pytania mam takie:
jak szybko chodzi GS bo spotkalem sie juz z wieloma odpowiedziami i nie wiem ktora jest prawdziwa...?
i jezeli zalozmy ze chodzi jak 50lv i bede mial 50 lv to moge od niego uciekac i go naparzac z boltow?
Jakimi poison fieldami zatruwa??? Sa to zwykle ktore biora od 5 hp czy duzo mocniejsze?

z gory dzieki za odp ;d pozdro B)

lvlanius 18-10-2007 20:14

wiec gs moze biegac nawet z predkoscia 70 lvla takze moze cie dogonic ale z tym jest bardzo roznie bo np sam osobiscie widzialem dziwny przypadek wzialem kolege na poh on ma obecnie 11lvl paladin zginal mi gdzie z oczu pytam sie go gdzie jest a on mi odp"goni mnie wielki pajak" to mysle dednie szukalem go na exivie patrze a on idzie z gsem gs na zoltym i gs go tylko zapoisonwoal bo gs szedl z predkoscia 1 lvlowca ale teraz z boltami to sie nie oplaca polecam rs + tarcze uciekaj w okol drzewek czasami go ps zatrzymaja i mozeszw niego nawalac

Panoramix 18-10-2007 20:34

to juz chyba 30 temat tego typu;
gs moze biegac z predkoscia 80 lvla nie wierzysz? trudno...
mnie na 58 lvlu z bohami doganiał
moze tez biegac wolno jak 15 lvl

a poison field zatruwa od 5 w dół, a jak juz cie uderzy to od 7 w dół

gl & cya

Wapniak-zupa 18-10-2007 21:26

no wiec jak powiedzili ci wyzej gs biega roznie! szczerze to ja wiekszosc spotykam sie z tym ze biega wolniutko a wiec i tak na 50 lvl nie cykaj!l;] dasz rade spokojnie!pozdro

Xardasus 18-10-2007 21:35

A wiec(Wiem ze nie rozpoczyna sie zdania od "a wiec" no ale coż ;p)nie wiem jak biega gs ale g mnie to obchodzi w każdym razie mozna chodzic na gsy od 33lvlu z bohami i hastem podbiegnie do ciebie 1 gs na 5 ale na tym lvlu Cie nie dednie na bank. Na 34 z bohami i hastem nie dochodzi wogole chyba ze masz freezy,coś Cie bloknie na 35 z bohami i hastem robisz go jak chcesz. Temat do zamkniecia ;p

kapiiiii 18-10-2007 22:03

A wiec na 60 lv z bohami mnie dogonil a na 80 tez dogonil a kiedys lazlem 30 palkiem i mnie niemogl dogonic bo szedl z taka predkoscia ze ledwo go na ekranie widzialem, zalezy od farta ale jak isc na 20-50 solowac gs to nieradze bo wkocnu fart sie skonczy

Deser11 18-10-2007 23:45

ok, dzieki bardzo, czyli wnioskuje ze r speary i tarcza:D a jesli chodzi o szybkosc to az tak bardzo nie bede ryzykowal i pojde 50lv + BoHy :)

dzieki, temat do zamkniecia ;p

Neo Pall 19-10-2007 02:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Deser11 (Post 1700928)
Pytania mam takie:
jak szybko chodzi GS bo spotkalem sie juz z wieloma odpowiedziami i nie wiem ktora jest prawdziwa...?
i jezeli zalozmy ze chodzi jak 50lv i bede mial 50 lv to moge od niego uciekac i go naparzac z boltow?
Jakimi poison fieldami zatruwa??? Sa to zwykle ktore biora od 5 hp czy duzo mocniejsze?

z gory dzieki za odp ;d pozdro B)

39lv+boh+utani hur i spokojnie uciekniesz (przynajmniej mi sie udawalo :D )

Painkiller997 26-10-2007 16:08

Ja expie na gs-ach na Crusader Helmet quest. Biore na siebie gs-a on idzie wolno, aż tu w pewnym momencie włącza haste i naprawdę jest troche szybszy. Gdy juz sie kończy pole do uciekania to go w zwarciu bije :p
Mam palla: 50 lvl i skile: 82 70

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:07.