![]() |
Bede Bronił Tibie mamą ... [Youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=6HgDWvnAvDE
hahaha posłuchajcie co mówia ;d Ps: Po to aby tacy ludzie jak ty mogli komentować :P nie podoba się to nie płacz a 1 min straconego zycia wykorzystaj na coś innego. |
lol, z czym do ludzi?
na tym forum juz nic ciekawego nie mozna znalezc, ludzie jakies same shity wrzucaja :| |
Haha Neo~ kids ;D
|
Hehe xDD
PS. W sumie kto nie lubi dokuczac młodszemu rodzeństwu ? :D ;) |
Jak tak można?
|
Cytuj:
|
a ten dzieciak jaki kapuś. Takiego brata to bym się wstydził(mówie o młodszym)
|
kurwa rzeczywscie smieszne, kon by sie usmial HeHe
zalowe gowno oczywiscie, a ten co to rozpowszechnia jest pewnie na poziomie tego jebanego badziewia "wlatcuw muh" |
@Up: Jeżeli nie podobają Ci się włatcy móch nie oglądaj proste (może ża trudne jak dla Ciebie:/)
Filmik że tak powiem w Waszym języku : żal.com |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smoluk Hehe xDD PS. W sumie kto nie lubi dokuczac młodszemu rodzeństwu ? Ja lubie i mysle ze to naturalne, jak niedaje na kompa wejscB) |
Jedyne co w tym filmiku zrozumiałem to "Maaamoooooo!!"
Filmik śmieszny hehe, a koleś grający w tibie ma z 10 lat a takim nie powinno sie pozwalać w to grać, ponieważ później niektózi się dziwią, że same noobki na tibie sie logują :> Bez urazy oczywiście nie chciałem nikogo obrazić :) Też lubie dokuczać własnemu rodzeństwu, ale żeby nagrywać siostre czy brata i dawać to do internetu?! zal.pl |
Cytuj:
Cytuj:
Pozdro |
Wiem, xD. Widac ze brata niemasz, bo jakbys mial bys to zrozumial, brat kurwa 11 lat i noobek jeden kozaczy to w pysk wylapuje jak niechce z kompa zejsc-.-
|
To idz jebnij w pysk dla kozaka podworkowego w dresie bo nie podoba ci sie ze z pitbullem chodzi.
|
Straciłem właśnie kilkanaście sekund swojego życia na takie żałosne coś.:o
|
hahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahha hahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhaha haahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahaha ahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaahhahahaah
dawno sie tak nie uśmiałem :baby: Mozecie mówić ze jestem pojebane ale rozśmieszyło mnie to. Chodz nie mam 10 lat Faze mam bo też tak kiedyś meczyłem kuzyna przy tibi :P |
gorzkie.żale.pl
Ja jakoś nie widziałem nigdy frajdy w dokuczaniu rodzeństwu >.> |
Przestan a w Tibii pewnie kozak... Powinno byc jakies ograniczenie bo jak cos takiego widze to nie wiem czy sie smiac czy plakac.
|
Przed zarejestrowaniem sie powinni zrobić test na inteligencje..
|
Ograniczenia wiekowe proszę. W tibii pewnie kozaczy, a pisze jeszcze ' muj, ktury ' itd -.-'
Filmik żałosny, naprawdę totalnie głupi i debilny. Pozbwiony sensu. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:59. |