![]() |
Nowe jedzenie(propozycje poważne)
TU WPISUJCIE PROPOZYCJE NA NOWE JEDZENIE A OTO MOJE:
NAZWA blue cherry WAGA 2 oz. CZAS DZIAŁANIA 19 NAZWA pizza WAGA 4 oz. CZAS DZIAŁANIA 120 NAZWA savoury pastry WAGA 5 oz. CZAS DZIAŁANIA 60 KONIEC. |
Cytuj:
a zeby nei bylo offtopu to NAZWA Potato WAGA 10 oz. CZAS 300 |
NAZWA penguin ham
WAGA 2 oz. CZAS DZIAŁANIA 125 |
Cytuj:
Chciałbym powiedzieć tylko, że tibia to jest tak jakby starożytna gra bez wynalazków typu pizza, hamburger itp. tylko mięso z polowań lub owoce znalezione w lesie, a żeby nie było offtopu to mam propozycje: Ananas WAGA = 3 oz. Czas = 120 |
czosnek
waga: 0.3 oz czas: 130 sek. odgłosy po zjedzeniu: Urgh... Mm.. Gee! specjalne: na czas dzialania chroni wpewnym stopniu przed atakami [MONSTER]vampire[/MONSTER] |
Cytuj:
|
Cebula
Waga: 3oz. Czas: 130 sek. Odgłosy po zjedzeniu: Urgh... Mm.. Gee! Specjalne: na czas dzialania dodaje zamiast 1 2 runy:p Wypada z: troll, orc, spider, |
NAZWA: Kalafior
WAGA 50 oz. CZAS DZIAŁANIA:300 WYPADA z: (Potworow wygladu demona) |
Nazwa: Ziemniak
Waga: 3oz. Czas działania: 100 sek. Odgłos: Munch. |
A nie łaska podać po angielsku nazwe owocu/warzywa?
|
Cytuj:
Jak już wpsominałem, że napisałem tak jakby, żeby ktoś taki jak ty zrozumiał o co mi chodzi ;> @down Użyj słownika lub poszukaj w google translatorka :> @Lexii Ooo nie wiedizałem :> Jakoś pizza mi się nie widzi w tibii :> |
Por
Waga: 5oz. Czas Działania 200sec Odgłosy: Mraugch |
Cytuj:
|
Green Apple
4oz 100 s Chrunch. Soup 10oz 250 s Siorp. <bo nie wiem jak bedzie ta onomatopeja po angliku> ---I NA FAZE--- Czosnek 2oz 100s Argh. Specjalne: Vampiry omijaja cie szerokim lukiem jesli ma sie go w plecaku :) |
Chwast
1oz 15s Stfu. Marchewa 666 oz (joke) 5oz 1000500100900 (joke) 100s Zieleń... nice ^^ |
Mariuchlana.
120 Mmmm... Fiu-fiu.. xD |
Zupa
Waga: 10oz Czas Działania: 100 sec ______________________________________ Pietruszka Waga: 0,90oz Czas Działania: 40sec |
magiczne jądra alfreda 20oz. czas działania :nieograniczony
Odgłosy: mhm smakowe |
Nazwa: Kapusta
Waga: 5oz Czas działania: 2 minuty. |
Nazwa: Fiery apple
Waga: 0,5 oz. Czas działania: 200 s Wygląd: http://images.tibia.pl/static/items/food/188.gif Opis: Bardzo fajne jedzenie. Najpierw leczy (przez 200 s), a po skończeniu się czasu zabiera 1 hp (od ognia). Na dodatek wygląda jak zwykłe jabłko. Wypada z: [MONSTER]Dragon[/MONSTER] 1-2, [MONSTER]Dragon Lord[/MONSTER] 1-3, [MONSTER]Demon[/MONSTER] 5-6, [MONSTER]Wyvern[/MONSTER] 1-2, [MONSTER]Undead Dragon[/MONSTER] 7-8, [MONSTER]Orshabaal[/MONSTER] 10-11, [MONSTER]Morgaroth[/MONSTER] 15-20. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:59. |