![]() |
Paladin
Mam palka 26 lvl skille 65/48 10 mlvl eq Blue robe, Knight legs, Crusader helmet, Vampire shield, Fur bootsy, Platinum amulet i Royal speary. Gdzie poradzicie mi expić? Myślałem nad Dwarfami Guardami w kazoo, PoH, Wyvreny obok OF, Beholdery, Ghostland. Prosiłbym o podanie mi ile mozna wyciagnąć w przybliżeniu expa/h na miejscówki podane przezemnie lub podanie innych jakie byście mi doradzili :p. Z góry THX. ;)
|
ja Ci radze z mojego doswiadczenia na takim lvlu bierz rs i idz na poh wokol temple wiveryny tarantule ghoule dsy czasem gsy up/down temple zerki itd i jesli zajmniesz sobie to cycki i lvl nawet w h wskakuje guardy tez mozesz sprobowac ale czesto zajete wiveryny obok of za dzuo Ci bedzie mf schodzic bo niekiedy 2 naraz trzeba zabic
|
No wiec powiem tak, zalezy to od tego czy chcesz duzy exp z slabym lotem czy exp sredni z lotem. Bo ja na 26-30 expilem na dc i mialem chyba 30k/h exp kiedy ludzi niebylo a na pohu zawsze bylo typa w pizdu wiec exp byl 10/15k /h exp a lot taki jak z cyckow, a gsow niewarto probowac bo jak ci przyjebie to red odrazu
|
Cytuj:
A ja Ci radze żebyś szedł i sam sprawdził albo użył opcji " Szukaj " bo takich tematów jest mnóstwo !!!!!!! |
Grasz na non-pvp, na tych światach jest niezły resp praktycznie o każdej porze, więc polecam Ghostland (około 20-30k expa/h - tylko trzeba uważać na ropujących dsy) oraz Guardy (najniższe poziomy). Na loot nie powinieneś narzekać, będzie sie zwracało bezproblemowo nawet bez robienia lootbagów. Polecam oczywiście próbowanie samemu każdej miejscówki i znalezienie własnej, która będzie odpowiadała Twojemu stylowi gry.
|
Sam mam pallka, obecnie lvl 34 prawie :D Bezproblemowo w okolo 4-5 dni expiac kolo Kazordoon na Wyvernach i pojedynczych respach Draga wbilem mase lvl'i ;] (wczesniej mialem 24 lvl)
Chcialbym podkreslic, ze dziennie gram bardzo malo, bo tylko ~3-4h :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:52. |