![]() |
Skille dla 20 Knighta
Witam,
jak narazie mam skille 52/43 ( shield trochę słaby bo używałem długo Broad Sworda ) na 20 Knighcie, i tu pojawia się moje pytanie: czy są one słabe jak na 20 lvl i skillować dalej / czy są dobre jak na ten lvl i iść trochę poexpić / czy nie wiem co jeszcze... Proszę o odpowiedź bardziej doświadczonych graczy :) Proszę także o nie zamieszczanie odpowiedzi typu: GO AWAY NUP ! UŻYWAJ OPCJI SZUKAJ ! itd. :) |
idz skiluj skile jak na twoj lvl slabe ;/ wbic z 65 wtedy mozna juz zaczonc powaznie expic do tego skila powinien ci wpasc 4mlvl na UHy to moja rada
|
Co do tematu to po update skille nie są już tak ważne , więc skilować nie musisz.
Co do pana up@ to idź po słownik |
100/100 i styka
|
Jak pan up skilluj do 100/100 i będziesz miał święty spokój do końca życia.
|
@Smerf.Secura
właśnie że po UPie skille są najważniejsze ... tak samo jak dla magów mlvl @Brojek i Tomcio Pall No bez przesady :P ... ... chodź w sumie xD |
Cytuj:
|
o jej czy ty zaraz musisz mnie jechać ? -.- powiedziałem tylko że są ważniejsze a w temacie pytam sie czy mam już dobre jak na mój lvl !
|
@up
jak sam napisales wczesniej skile sa najwazniejsze... wiec skiluj do 65/70 i heja:) |
GO AWAY NUP ! xD :p
a oto moje warianty: - skilowanie az do zdobycia 4mlvl'a - skilowanie tak dlugo dopuki ci sie nie znudzi - skilowanie do 70/70 i wtedy sobie spokojnie expisz :) |
Są osoby, które przed updatem radziły sobie na 30lvlu z ~60/60(np. ja :P ), więc czy 50/50 na 20 poziomie to coś przeszkadzającego? Broń, tarcza, balanced i skilled będą same wchodziły, a Ty nie będziesz się musiał zanudzać. ;p
|
Ja mam 26 knighta skile 56\55 i mnie to pierd... na razie nie skiluje i nie mam zamiaru i tak nim na razie nie gram radze więcej shielda i iść expić a w fightingu 55 i wio :D
|
Jacie kręce
Człowieku czy ty se kpisz ?! X(
NA 20lvl skille 60/60 są O-BO-WIĄZ-KO-WE !!! A to, że po updacie skille są mało ważne to kompletna bzdura... Mam nadzieję, że do ok. 22lvl'a wyskillujesz jakies 62/62. Bo ja knightem skille 57/56 na 14lvl mialem. Powinieneś też mieć jakis 4mlvl i styka. 22lvl = skille - 62/62 lll 4 mlvl i z takimi statami to se mozesz na jakiś czas dać spokój ze skillowaniem... :] |
ja mam skile beznadziejne jak na 20 lvl knight, ale nie chce mi sie skilowac, tylko expic. Co robic zeby to polaczyc POMOCY PLX!!!!!!!!!!!:Ork::Ork:
|
nie 20 a 11 sorki
|
Cytuj:
Dobij 115/115 i będziesz legendą Tibii.Pasi pasi?Ok.nie musisz thenxować8o |
Cytuj:
Cytuj:
|
Powinieneś mieć skille..65/65
Najlepiej to 70/70 |
@topic
Powiem Ci tak... Jeśli expienie sprawia Ci problemy, ciągle obrywasz za duże hity - skilluj. A jeśli podoba Ci się styl gry którym właśnie idziesz i nie chcesz go zmieniać, expisz na odpowiednim poziomie to po co wysokie skille? Grasz dla siebie, a nie dla mamy, taty, siostry czy brata. |
Cytuj:
@Topic Ja mam kina 26 lvl i skille 65/65, lecz mam zamiar teraz skillować do 70/70... Rób jak uważasz ja mam qmpla 60 kina ze skillami 67/63 i dopiero teraz zaczął skillować... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:33. |