![]() |
Cyklops
Widząc jak każdy chwali sie swoimi osiągnięciami że pokona FE, DS i wiele innych potworów postanowiłem tez ustanowić swoj rekord.
Chciałbym wiedzieć czy pokonam moim paladynem cyklopa? Mam dobre skile i dobre wyposażenie. Mój paladyn ma 55 dystansu. Pokonam cyklopa czy nie? Odpisywać bo chce wiedzieć. |
bo pierwsze nie cyklop tylko cyclop ;] pokonasz bez problemu uciekaj przed nim i ze spearow a na nastepny raz sprawdz w tibi czy go pokonasz ;)
|
Cytuj:
|
Lajcikiem zabijesz ja odrazu jak z roka wylaze do ide na cycki. Bije, zwiewam i nawet ze skilem 10/10 zabijam (Wkoncu xD) I avansuje przy okazji kilka dist
|
Cytuj:
PS: możesz spokojnie expić na cyklopach. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ale pytanie :P ja cyclopa bilem na 35 dista i 10 lvlu :P ale uhy/ihy na wszelki wypadek się przydadzą ^^
|
Zabijesz z palcem w d**ie
ja na moim 8 sorcu zabilem cyca i wypadla mi halobarda |
Nie chce nic mówić ale porównanie sorca do palka to nie zbyt dobry pomysł ;) Bo tak samo 8 sorcem możesz se dać rade z dwarf guardem czy demon skeletonem bo co to za osiągnięcie bić potwora 10 min na niższym lvl osiągnięciem jest zdjęcie czegoś takiego na hita :p A co do tematu to spokojnie możesz na nich lvl nabijać xD możesz też pójść na dwarf guardy też dasz rade :]
|
Bez najmniejszego problemu.
|
Cytuj:
|
lol pallkiem na 100% zabijesz cyclopa. nawet na 8 lvlu za skillami 30/15 ponieważ ty masz uciekać a pozatym dla pallk nie liczy sie potwór tylko miejsce na którym go zabijasz :P (najlepsze miejscówki dla pallków do expienia na cycach są na południe od thais) ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:22. |