Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Masz Palladyna ? WEJDZ ! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=151414)

Martinn 20-10-2007 18:45

Masz Palladyna ? WEJDZ !

Tak jak w temacie liczę na pomoc szczególnie tych, którzy grają palladynem. Mam wielki problem ponieważ zdecydowałem że zrobię palladyna ale palladynem nie grałem NIGDY :( a kiedyś nawet cierpiałem na uczulenie pallkowe:D no ale mniejsza o to bo moje pytanie jest takie, jak mam zacząć grac żeby stracić mało kasy bo zaczynam grę na servie gdzie nikogo nie znam i nie będę mógł liczyć na żadną pomoc wiec ale to nie koniec bo niestety nie wiem gdzie palkiem expic ekonomicznie :o , z czego bić gdzie trenic i ogólnie podstawy ;]

No i jeśli ktoś ma jakieś rady to bardzo proszę:D

Z GórY dZIeKKi Za pOmoC

ZonaRomana 20-10-2007 18:47

Siema.. wyślij mi PW z Twoim numerem gg to cośtam Ci podpowiem :))

Ashael 20-10-2007 19:09

Od tego są poradniki:)

Martinn 20-10-2007 19:21

Może i są poradniki ale ja chce żeby napisała osoba która gra po update pallem na prawde wie o co kaman:p

Tomcio Pall 20-10-2007 19:29

ja z kumplem gdy szliśmy na niu server :p zawsze zbieraliśmy najpierw kasę na najlepsze Eq na rooku. Kupowaliśmy 100 Kamyków i Noob Eq. Skillowaliśmy ile wlezie i potem znowu kasę na kamyki/spiry i exp ;p

Tibia6669 20-10-2007 20:25

od tego też są poradniki.
Idź poszukac i nie zawracaj nam DUPY!

Jacekkkkk 20-10-2007 20:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibia6669 (Post 1704219)
od tego też są poradniki.
Idź poszukac i nie zawracaj nam DUPY!

agresje to pewnie z domu wyniosłeś... tak wogóle tym postem bardziej trujesz niż on swoim pytaniem

lisek93 20-10-2007 20:37

hm...napiszę coś < co będzie się wydawało śmieszne, no ale... >

sam jak zaczynałem grać palladynem, nie miałem zielonego pojęcia co robić ... kiedy tak się nudziłem pod dp, pomyślałem, żeby zabić czas i pójść ,,zapolować,, na kurczaki 8o :P ... piórka leciały < czyli kasa też leciała ;P > , disty się wbijały a expa nie dostawałeś ;) ... dobre miejsce na tą metodę jest na płn od carlin < taka wiocha mała > ... niedaleko masz amazon campy, skąd możesz wziąść speary... kilka distów wpadnie, kasę jakąś zarobisz i jak chcesz to za zarobioną kasę kup kamienie i idź skillować albo idź po prostu expić na śmieciach typu, dwarfy, roty , amazonki ...

Pozdro

Tibia6669 20-10-2007 21:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jacekkkkk (Post 1704225)
agresje to pewnie z domu wyniosłeś... tak wogóle tym postem bardziej trujesz niż on swoim pytaniem

W porównaniu do ciebie nie jestm trollem.
Jestes w tym dziale pierwszy raz. Gdybyś tu wchodził codziennie i dziennie z 10 takich tematów byś czytał to tez bys tak odpowiadał ^^A tak wogule to trochę kultury^^

Pomocny Murzyn 20-10-2007 23:43

Gdy wyjdziesz z rooka do Carlin, sprzedajesz tam carlin sworda (reszte eq na roku) kupujesz noobk eq: scale armor (100 gp) soldier helmet (50gp) dwarven shield (100 gp) brass legs (100gp). Teraz idziesz do ab'dendriel na trole (klucz obok wejścia za 50gp) i walisz z jakiegoś miecza (znajdź se jaką katane) i czekasz aż spadną speary i tak kółko aż capa na kase nie będziesz miał. Wtedy wracasz do ab i wywalasz hajs do dp/banku. I tak do znudzenia (~15 lvl starczy na trolach, powinieneś wbić tam conajmnie 50 dista). Inną alternatywą są lodowe wyspy (lookaj poradnik). Więc opisałem ci start, tak jak chciałeś :D

Cyber Mech 21-10-2007 00:03

Jestes w tym dziale pierwszy raz. Gdybyś tu wchodził codziennie i dziennie z 10 takich tematów byś czytał to tez bys tak odpowiadał ^^A tak wogule to trochę kultury^^

Tibia6669:Czy widzisz coś złego w tym, że Jacekkkkk chce pomóc innym... może odpowiada mu odpisywanie na tak bzdurne i powtarzające się tematy, a co do kultury, to najpierw ty nad nią popracuj bo jesteś ostatnią osobą, która może mówić o kulturze...
Zapamiętaj to powiedzenie, zapewne przyda Ci się "Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie".

Pozdro.

Tibia6669 21-10-2007 00:32

wiem, ale dostałem już bana i się opanowałem ;D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:17.