![]() |
Summony
Witam!!! Jestem tu nowy. Przejdę do sedna, a mianowicie czy summony mozna zabijac?? Jestem sorcerer i potrzebuje piórka kurczaków i mam pytanie czy jak przyzwe kurczaka to bede mogl go zabic?? Gram na Celescie (Non-Pvp)
|
Cytuj:
|
Kurczaki
A nie wiesz czy można gdzię kupić kurczaki?? Albo je znaleźć?
|
możesz kopic piórka od innych graczy albo po zabiciu kurczaka ci wyleci one są w rożnych miejscach na przykład jak idziesz do góry od carlin
a ja mam swoje pytanie dlaczego nie mogę summonowac ds pisze utevo res ds i nic a mam 635 many |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Demon Skeleton tak sie nazywa ale wtedy nawet czar nie wchodzi ( nie pojawie sie chmurka )
raz mi weszło tydzień temu wpisując ds |
Cytuj:
Utevo res "demon skeleton |
żeby nie zaśmiecać to czy jak lich przyzwie Bonebeast to czy po zabiciu go można na nim użyć obsidian knife??
@down racja sorka :p |
@up
Nie . Będzie pisało ze jest oskurkowany. i piszę sie lich :) |
Skróty
Tia, co do tych skrótów. To np. Utveo Res ""OL
UPS, Orshabaal mi się respnął hje hje. Ubywa by był co nie miara na... otsie ;] Ale to jest rl człowieku, tak samo jakbyś psozedł do sklepu i powiedział : Buy BP ( [ITEM]Backpack[/ITEM] ) !! [MONSTER]Orc Leader[/MONSTER] [MONSTER]Orshabaal[/MONSTER], np PK - można by to tłumaczyć na wiele sposobów,np. - Pokaż Kupę - Pogotowie Krawieckie - Polityka Królewska - Polski Konik - etc. Te i jeszce inne boagtszed treści można uniknąć nie stasująć skrótó zawsze i wszędzie... Bo w przeciwnym razie zginicie od Orshabaala..... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:17. |