![]() |
Menera POI <20.10.2007>
|
Rehost plz. Xrapidshare nie pomaga .
|
Minęło już 2:30 h a Oni jak stali tak stoją.
Film bardzo ciekawy - mam nadzieję że jak zjem obiad i wrócę z wyborów to się ruszą. Ale ogólnie mocne hity wchodzą. |
Rehosta walnij plz bo z chęcia sobie poi obejze
|
jak wyzsej, musze przeznac ze bardzo dlugo trzeba czekac na jakikolwiek ruch... nawet ff nie pomaga :X
|
Bardzo ciekawy filmik. Szkoda że tibiaCAM nie ma funkcji wybierania minuty, od której chcemy oglądać.
|
niezbyt ciekawy film....
|
Cytuj:
TibiaCAM to co innego jak tibicam, ale to szczegół... obydwa nie mają xd Ludzie, a co wy liczycie że poi nudny nie będzie?? Prawie każdy poi to nuda, bo stoisz (zgrozo nie blocz spawnu), idziesz, bijesz, idziesz, bijesz i na tym cały qest polega ;d |
polega jeszcze na darciu się cały czas "idz ktos bloczyc spawn KU***A!!!!" :P
|
nigdy kurwa wiecej tego choergo questu xd! 14h je*ania sie z brazolami co nie umieja stanac na 1 kratce
|
Właściwie oprócz dłużyzny bardzo nie podobało mi się że autor filmu często był jakby poza akcją i widać było tylko jak jakiś rycerz zbiera ciosa ale nie wiadomo od czego i jak przebiega walka ze stworem.
|
Najlepsze bylo jak ten pablo angel dednol na samym poczatku na ogniach xD :D wrocil sie ale i tak nie ukonczyl hahaha 2 razy dednac na poi to trzeba byc nobkiem :D
|
Cytuj:
nie ładnie, pozdrawiam, /gruhard |
Cytuj:
Zamknij ryj lamusie bo nie chcem wiedziec co jest na filmie, zamknij i nie wracaj. |
Cytuj:
|
Cytuj:
I tak to skanuje ale wole nie sciagac gowna. Ale skoro ty nie umiesz sie zachowac to nie pisz tutaj wiecej nic. Bo wqrwiaja mnie takie nooby jak ty. |
Sciaglem, bo chcialem uzupelnic mapki ( z mojego poi sie skasowaly ;|) jak przyszedlem do kompa, debug... graty dla tradowiczow jak nagrywaja _/
|
Cytuj:
omg zal mi ciebie chyba po to dał ten film tutaj żeby go komentowac. Ale ty jestes taki tempy ze musisz przeczytac 2 strony zeby zrozumieć ze nie ma keya |
popytam kumpli czy mają tego poi z innej perspektywy bo faktycznie trochę nudny ;p no ale nie mam jeszcze 130lvl żeby być w centrum akcji.
pozdro i nie wyzywać sie =] |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:16. |