![]() |
Chjuston, mamy problem!
Mam problem. Nie grałem w tibię od kilku tygodni i wlogowuje się, patrze a tu lagi, że pisać nie można. Zmieniam DriectX na 5, liczbę fpsów na 20, ale wciąż to samo. I tutaj odkryłem dziwną rzecz. Mianowicie lagi te występuja tylko na Amerykańskich servach. Na Niemieckich all ok. Czy ma ktoś z was taki sam problem?
|
Połowa polskich graczy ma taki problem...
|
Houston, we have a problem *
|
Hewston, rofl.
Raczej Houston. topic@ A kto Ci każe grać na amerykańskim? One są bardziej przeznaczone dla samych amerykanów jak i dla różnych brazylijczyków itd. Pozatym na amerykańskich serverach wszyscy teraz mają lagi. Niby sytuacja była poprawiona, ale dalej lagi są.. |
Tak naprawdę Lovell powiedział: "Houston, we've had a problem." a główny zarządca naziemny powiedział czy możesz powtórzyć i dopiero wtedy Lovell powiedział "Houston we have a problem"
Dziękuję. Btw, Amerykańskie serwery nie dla Europejczyków. |
Cytuj:
A czemuż to nie? 8o Ja gram na Calmerze, 0 lagów i wszystko idzie bardzo dobrze. ;) |
Cytuj:
Omfg w takim razie zpolszcze tytuł. Wyobraź sobie ze wracasz do tibi po kilku tygodniach i wszyscy kumple grają na danerze. Co robisz? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Więć pierw szukam na forach nie zależnych, czy na google czy nawet tutaj coś bliskiego twemu zagadanieniu, może pomoże. Ja mam taka jedną, PaNEL STEROWANIA - KLAWIATURA - I tam przesuń pierwszy wskażnik na prawo do samego końca, to taka techniczan rada wiąże się z pingiem etc. @Maggic. Chelsea FTW! :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:50. |